Askeri Personel Alım İlanları

MSB Özel Kuvvetler Borde Bereli Subay Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

 Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri Özel Kuvvetler Komutanlığı için dış kaynaktan muvazzaf subay alımı ön başvuru sonuçları açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden Özel Kuvvetler Komutanlığına dış kaynaktan Muvazzaf Subay temini ön başvuru sonuçlarına ilişkin duyuru yayımlandı.

2016 Özel Kuvvetler Komutanlığı bordo bereli (muvazzaf subay) alımı kapsamında çağrılacak adayların KPSSP3 puan türünden sahip oldukları puanların esas alındığı belirtildi. KPSS puanları arasında ayrım gözetmeksizin adaylar en yüksek puandan en düşük puana göre sıralanmış ve sıralama kontenjanın 20 katı olarak belirlendiği ifade edildi. Böylece KPSSP3 puanı 64,3071 ve üzeri olan adaylar seçim aşaması faaliyetlerine çağrıldı. Çağrılan adaylar Kayıt Kabul ve Fiziki Yeterlilik Testine tabi tutulacak.

2016 Özel Kuvvetler Komutanlığı bordo bereli (muvazzaf subay) alımı sınav yeri ve tarihi: MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda (Mamak/ANKARA) 10-20 Aralık 2016 tarihleri arasında Kayıt Kabul ve Fiziki Yeterlilik Testi yapılacaktır.

Sınav için istenilen belgeler:
– Sınav giriş belgesinin çıktısı
– Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formunu’nun doldurulmuş 3 nüshası
– Nüfus cüzdanı
– Diploma
– Terhis belgesi
– Askerliğini yapmayanlar son 1 ay içerisinde alınmış askerlik durum belgesini getirmelidir.