Askeri Personel Alım İlanları

MSB Özel Kuvvetler Komutanlığı muvazzaf astsubay alımı başvuru sonuçları açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı resmi internet sitesinden 14 Aralık 2016 tarihinde yayımlanan duyuruda Özel Kuvvetler Komutanlığı dış kaynaktan muvazzaf astsubay alımı (bordo bereli) başvuru sonuçlarının açıklandığı belirtildi.

MSB’nin resmi internet sitesinde yayımlanan duyuruda ayrıca sınav yerleri ve tarihlerine ilişkin duyurular da yer aldı. Özel Kuvvetler Komutanlığı bordo bereli temini için için çağrılan adayların sınav yerleri ve tarihleri de açıklandı. MSB astsubay alımı başvuruları kabul edilen adaylar kayıt kabul ve fiziki yeterlilik sınavına tabi tutulacak. MSB Özel Kuvvetler Komutanlığı dış kaynaktan muvazzaf astsubay alımı (bordo bereli) için başvuranlardan KPSSP93 puan türünden 60 ve üzeri puana sahip olanların çağrıldığı ifade edildi.

Mülakatlar yeri ve tarihi: Muvazzaf astsubay alımı için çağrılan adaylar MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında Mamak/Ankara adresinde 21 Aralık 2016 – 8 Ocak 2016 tarihleri arasında hazır bulunacak. Adaylar kendi mülakat saat ve tarihinde belirtilen adreste hazır bulunacak.

Mülakat için istenilen belgeler:
– Nüfus cüzdanı (kimlik),
– Diploma,
– Terhis belgesi,
– Sınav Giriş Belgesinin yazıcı çıktısı,