Askeri Personel Alım İlanları

Sahil Güvenlik Komutanlığı 635 uzman erbaş alımı yazılı sınav yerleri açıklandı

Sahil Güvenlik Komutanlığı 2016 yılı 635 uzman erbaş alımı yazılı sınav yerleri açıklandı. Uzman erbaş alımı sınav yerlerinizi aşağıdaki bağlantıdan sorgulayabilirsiniz.

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLMA ŞU ŞEKİLDE;

“Sahil Güvenlik Komutanlığı 2016 yılı uzman erbaş alımları yazılı sınavı salon planlaması yapılmıştır. Yazılı sınav yerinizi öğrenmek ve açıklamalara ulaşmak için TIKLAYINIZ. (Sınava katılım durumunu İŞARETLEMEYEN ya da “HAYIR” olarak işaretleyen adaylar için planlama yapılmadığından bahse konu adaylar SINAVA ALINMAYACAKTIR.)”

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından 13 Ekim 2016 tarihinde yayımlanan uzman erbaş alımı ilanına başvurular 17 Ekim – 31 Ekim 2016 tarihleri arasında alınmıştı. Sahil Güvenlik Komutanlığı 2016 uzman erbaş alımı başvuru sonuçları ise 8 Aralık 2016 tarihinde açıklanmıştı.

Ayrıca uzman erbaş alımın ilanında yer alan şartlarda “Terör örgütleri ile bu örgütlerin yasal veya yasa dışı uzantılarının eylemlerine, toplantılarına, yürüyüş ve mitinglerine karışmamış, desteklememiş, katılmamış olmak”, “Başvuru tarihinde herhangi bir siyasi partiye veya siyasi partilerin yan kuruluşlarına üye olmadığına dair yazılı beyan sunmak” gibi maddeler yer almıştı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı kapsamında topçu, elektrikçi, ikmal, şoför, serdümen, motorcu, kurbağa adam muhafız kadrolarına 635 personel alımı gerçekleştiriyor.