Askeri Personel Alım İlanları

Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı İçin Başvuruları İçin Son Gün

Sahil Güvenlik Komutanlığı kendi resmi web adresi ve Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir ilanını yayımlamış ve sayı belirtmeden kendi bünyesinde görevlendirmek üzere uzman erbaş alımı yapacağını ifade etmişti. 

Söz konusu ilana en az ise mezunu adaylar da başvuru yapabiliyor. Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayımlanan ilana başvurular sona eriyor. Buna göre söz konusu ilana ilişkin genel şartları ve başvuru detaylarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

BAŞVURU DETAYLARI

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayımlanan en az lise mezunu uzman erbaş alım ilanına başvurular 13 Şubat 2018 tarihinde başlamıştı ve söz konusu başvurular 26 Şubat 2018 tarihinde sona erecektir. Bu kapsamda ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 26 Şubat 2018 tarihi saat 14.00’a kadar Sahil Güvenlik Komutanlığının resmi web adresi (www.sahilguvenlik.gov.tr) üzerinden yapacaklardır.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayımlanan en az lise mezunu uzman erbaş alım ilanında alınacak personellerin hangi pozisyonlarda görevlendirileceği de belirtildi. Buna göre Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı aşçı, serdümen, şoför ve kurbağaadam kadroları için gerçekleştirilecektir. Bunun yanı sıra bu kadrolara ne kadar personel alımı yapılacağı belirtilmedi. 

GENEL ŞARTLAR

Tüm bunların yanı sıra Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alım ilanına başvuru yapacak olan adayların bazı şartlara haiz olmaları gerekmektedir. Buna göre söz konusu ilana başvuru yapacak olan adayların her ilanda olduğu gibi T. C. Vatandaşı olmaları gerekiyor. Bunun yanı sıra ilana başvuru yapacak olan adayların en az lise mezunu olmaları ve 2018 yılının Ocak ayının ilk günü itibariyle 27 yaşını bitirmemiş olmaları gerekirken adayların askerliklerini yapmış olmaları veya yapıyor olmaları gerekmektedir.

Bir Yorum

  1. Işe ihtiyacım var . Ayrıca önceden güvenlik tecrübem vardır.