Askeri Personel Alım İlanları

Türk Silahlı Kuvvetleri ( TSK ) Muvazzaf Subay ve Astsubay Alımı Başvuruları İçin Son Gün !

Türk Silahlı Kuvvetleri ( TSK ) bünyesindeki Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere muvazzaf Subay ve Astsubay alımı ilanlarını yayımlamışlardı. 

Yayımlanan ilanlar 17 Kasım 2016 tarihinde yayımlandı. Ayrıca başvuru yapacak olan adaylar için son gün 2 Aralık 2016 ( Bugün ). 

Genel Şartlar

Kuvvet Komutanlıkları kendi bünyelerinde alım yapacakları muvazzaf Subay ve Astsubay personel alımı hakkında farklı farklı başvuru şart belirlemişlerdir. Belirlenen başvuru şartları özel şart olarak yayımlanmaktadır. Ayrıca tüm Kuvvet Komutanlıklarının ortak şartları ise aşağıdaki şekilde belirtilmiştir. 

Ortak Genel Şartlar

– Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

– Kamu haklarından mahrum olmamak

– İlanlarda belirtilen yaş sınırına uymak,

– Yüz kızartıcı suç işlememek. 

Türk Silahlı Kuvvetleri ( Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı ) muvazzaf Subay ve Astsubay alımı ilanı için TIKLAYINIZ. 

UYARI: TSK muvazzaf Subay ve Astsubay alımı ilanlarına başvuru yapacak olan adaylar başvuru kılavuzunu okumadan başvuru yapmayınız. Başvurular esnasında aranan şartlara uymadığı ve yanlış bilgi beyan ettiği anlaşılan adayların başvuruları geçersiz sayılacak ve haklarında hukuki işlem başlatılabilecek. 

Bir Yorum

  1. ne zaman açıklanır adayların çağrılıp, çağrılmayacakları