Askeri Personel Alım İlanları

2016 K.K.K Sözleşmeli Er Sınıf Bilgisi Nasıl Öğrenilir?

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Kara Kuvvetleri Komutanlığı  K.K.K.lığı 2016 Sözleşmeli Er Alımı Sınıflandırma Bilgisi Nasıl sorgulanır? Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2016 yılı sözleşmeli er alımı çerçevesinde, seçim aşaması sınavlarını başarıyla tamamlanan sözleşmeli er adaylarının seçildiği sınıf/branş bilgisine ulaşmak için aşağıdaki link ziyaret edilebilir.

2016 K.K.K Sözleşmeli Er Sınıf/Branş Bilgisi Nasıl Öğrenilir?

Sözleşmeli er adaylarının branşlarını öğrenebilmeleri için söz konusu sistemde T.C Kimlik Numaraları ve sistem tarafından otomatik oluşturulan onay kodunu doğru bir biçimde girerek sonuçları öğrenebilirler. Türk Silahlı Kuvvetleri Kara Kuvvetleri Komutanlığı (TSK K.K.K.lığı) bünyesinde sözleşmeli er statüsünde eğitimlerine ve kutsal meslek hayatlarına başlayacak tüm adaylara Kamu Personeli olarak başarılar dileriz.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2016 Yılı Sözleşmeli Er Alımı kapsamında aday numarası 893119 (dahil) kadar olan ve 8 mart 2016 tarihine kadar ön başvuru işlemlerini yapan adayların seçim aşaması faaliyetleri kapsamında Kayıt Kabul Faaliyetleri, Ön Sağlık Muayenesi, Fiziki Yeterlilik Testi (FYT) ve Mülakat işlemleri 15 nisan 2016 ile 21 nisan 2016 tarihleri arasında Ankara Cebieci’de bulunan Personel Temin Merkezi Komutanlığı’nda yapılacak. Aday numarası 893120 (dahil) kadar büyük olan ve 8 mart 2016 tarihinden sonra başvuru yapan adayların seçim aşaması tarihleri ve yeri Kara Kuvvetleri Komutanlığı internet sitesi olan ” http://www.kkk.tsk.tr/PersonelTemin/Pertem.aspx” adresinden öğrenebilmektedir.

Bir Yorum

  1. slm sözleşmeli erlik ile Yaş sorunu varmı bunu sordum sadece kaçgire bilir yaşındakiler

  2. satılmış arkadaşım yaşın 19 ise labilirsin 25 24 23 22 21 ama 20 olmicak

  3. benin sınıflandırma sonuçları belli oldu yerlerim belliolma dınezaman belliolur

  4. Benim Mart ayında mülakata girdim kazandım GATA'da muayene oldum geçtim hala branş atamadı bekliyorum Güncelleme tarihi 17.06.2016 yazıyo yardımcı olabilecek car mı ?

  5. Abicim milleti kandirmayin 7 ay oldu hala bekriyoruz bi aciklama yapanda yok mulakati felan herseyi gectik ama bosuna