Askeri Personel Alım İlanları

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı (DKK) Sözleşmeli Er Temini İçin Başvurular Sona Eriyor

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Deniz Kuvvetleri Komutanlığı (DKK) 4000 Sözleşmeli Er alımı için başvurularda son haftaya girildi. Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanlığı (TSK) Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 4000 sözleşmeli er alımı için başvurular 28 Mart 2016 tarihinde başlamış ve 17 Nisan 2016 tarihine kadar süreceği belirtilmişti.

DKK personel temini için başvurularda sona geliniyor. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı personel alımıyla alakalı her türlü bilgilendirmeyi siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmaya devam ediyoruz. Söz konusu 4000 Askeri personel temini haberini ilk yapan sitelerden birisi kamupersoneli.net’di.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Başvuruları Nereden Yapılıyor?

DKK Sözleşmeli er alımı için başvurular sadece internet üzerinden yapılıyor. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı (DKK) Sözleşmeli er temini için başvurular posta ya da şahsen yapılamamaktadır. DKK başvuruları 28 Mart 2016 saat 18:00’da başlamıştı.

Başvurular Ne Zaman Sona Eriyor?

Sözleşmeli Er alımı için başvurular 17 Nisan 2016 Pazar günü saat 23:59’a kadar devam edecektir. DKK Sözleşmeli Er temini için başvurular Başvurular; http://personeltemin.dzkk.tsk.tr internet adresindeki “2016 yılı 3. Dönem Deniz Piyade (Amfibi Komando) ve Sözleşmeli Er Alımı’’ sekmesinde “İlk Başvuru kısmından yapılıyor. Başarılı tamamlanan başvuru işleminden sonra adaylara sistem tarafından bir şifre veriliyor. 

Bir Yorum