Askeri Personel Alım İlanları

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er / Erbaş Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Hava Kuvvetleri Sözleşmeli Er Alımı Kapsamında Başvuru işlemleri devam ediyor. Adayların başvuruıları internet üzerinden yapabilmelerine imkan sağlayan sistem aktif.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er / Erbaş Alımı Başvuruları

Söz konusu personel alımı için adaylar “http://ik.tekok.edu.tr/sozer/basvuru.aspx” adresini ziyaret ederek personel alımı için başvur kısmından başvuru işlemlerini yapabilirler. Hava Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli Erbaş ve er alımı için başvuruda bulunacak adaylarla ilgili bilgiler aşağıdadır .

Başvuru için Genel Şartlar

Hava kuvvetleri komutanlığı sözleşmeli erbaş / er alımı için başvuru yapacak adayların Türk olması, En az ilköğretim mezunu olması, sağlıkla ilgili herhangi bir kusurunun bulunmaması, kamusal hakları kullanmaktan yoksun olmaması, mahkumiyetinin bulunmaması, yapılacak fizik testi ve mülakatlarda başarılı olması, güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alması gerekiyor.


Sözleşme Kaç Seneliğine Yapılır?

Sözleşmeli adayların ilk sözleşme süreleri 4 yıldan fazla olmaz en az 3 senelik olarak yapılır yani en az 3 en fazla 4 senelik sözleşme yapılır.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er / Erbaş ‘lar için Yeni Sözleşme Yapılır Mı?

Sözleşme yenileme işlemlerinde en fazla 3 sene en az 1 sene yapılabilir. Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na sözleşmeli erbaş ya da er olarak giren personel en fazla 7 sene hizmet edebilir.

7 Senelik Çalışmadan Sonra Kamuda İstihdam Olanağı

7 Senelik Hizmet’den sonra sözleşmeli erbaş ve erler kamuda istihdam edilebilirler. Söz konusu istihdam için 6191 sayılı Kanun’da gerekli düzenlemeler yapıldı.

Kamu personeli alım haberleri, kamu haberleri, gündem haberleri, askeri personel alım haberleri ve daha fazlası kamupersoneli.net adresinde…

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Hava kuvvetleri komutanlığı sözleşmeli er başvurusu yaptım sonuçlarına nasıl bakiyoruz

  2. Slm 1979dogumlu keskin nisanci yakın koruma bonservisim var tir şoförüyum. enaz50 ton ve üstü 200 tona kadar ağır makina ,tank , top füze savunma ve her türlü zırhlı araç tasiyabilirim tecrübe en üst düzeydedir bende devletimin bünyesinde çalışmak istiyorum

  3. 04 10 1991 askerliğimi yapalı 3 yıl oldu bende katılabiliyormuyum

  4. Bn askerliğimi yeni bitirdim 01.02.1991 dogumluyum bnde bas vırabilirmiyim

  5. Başvuru yaptim sonuçlar nezaman acıklanacak bi bilgisi olan varmı

  6. Ben askerliğimi yaptım şimdi sözleşmeli er ve erbaş başvurusunu yaptım haber bekliyorum nezaman açıklanır başvurular haber vermiyormusunuz