Askeri Personel Alım İlanları

Kara Harp Okulu (KHO) Öğrenci Alımı İçin Başvurular Sona Eriyor

Kara Harp Okulu Öğrenci Alımı için başvurular sona eriyor.

Başvurular Ne Zaman Sona Eriyor?

Türk Silahlı Kuvvetleri Kara Harp Okulu öğrenci alımı için başvuru süreci 23 Mart 2016 tarihinde başlamıştı. Söz konusu başvurular 23 Mayıs 2016 tarihinde saat 17:00 itibariyle sona erecek.  Ankara’da bulunan Kara Harp Okulu 4 Senelik askeri eğitim veren üniversite statüsünde bir öğrenim kurumudur. Söz konusu eğitimlerini tamamlayan öğrenciler teğmen rütbesiyle mezun olmaktadır.

Başvurular Nereden Yapılıyor?

Kara Harp Okulu Komutanlığı öğrenci alımı için başvurular Kara Kuvvetleri Komutanlığı resmi sitesinden ya da Kara Harp Okulu resmi internet sitesinden yapılabiliyor. Adaylar Söz konusu başvuru işlemleri için “www.kkk.tsk.tr” ya da “www.kho.edu.tr” adreslerini ziyaret edebilir.

Şartlar ve Detaylar Neler?

Kara Harp Okulu öğrenci alımı hakkında detaylı bilgiye erişmek ve Kara Harp Okulu hakkında tüm detayları öğrenebilmek için Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından paylaşılan başvuru kılavuzunu inceleyebilirsiniz. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kara Harp Okulu Komutanlığı Öğrenci Alımı Başvuru Kılavuzuna göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ

Askeri Personel Alımları, EGM Polis alımları ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulaması ücretsiz ve kolay kullanıma sahip bir arayüz ile değerli ziyaretçilerimize hizmet etmektedir.