Askeri Personel

80 Bin Uzman Çavuşa Müjde: Kadro ve Beylik Tabancası Hakkı

UZMAN ÇAVUŞLARA MÜJDE

TSK’da görev yapan ancak “sözleşmeli” statü kapsamında istihdam edildikleri için kadro alamayan ve “beylik tabanca” hakları bulunmayan 80 bin uzman çavuşa müjde geldi.

TBMM’YE SUNULACAK

Konu ile ilgili olarak Akşam’dan Yelda Gökdağ’ın aktardıklarına göre AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan çalışmanın kısa sürede tamamlanarak Türkiye Büyük Millet Meclisine sunulacağını belirtti.

GENELKURMAY’A İLETİLDİ

Ayrıca AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan açıklamalarında “Uzman çavuşların kadro talepleri konusunda partilerle görüştük. Talepler hem Hükümet’e hem Genelkurmay’a iletildi. Bazı teknik engeller var ve bunlar üzerinde çalışılıyor” ifadelerine yer verdi.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA

Bir Yorum

  1. Kadro müjdesi iyi fakat sonuç yok yıllardır oylamadan ibaret

  2. Müjde diye yaziyorlar hep hayal kırıklığı buda oyalama taktiği

  3. Devletimizin başında bulunan liderimizin buna da çözüm bulacağından supem yok tsk da 3 yıldır uzman erbaslik yapmaktayim astsubaylara verilen imkanlar neden bize de verilmiyor biizde bu devletin askerleriyiz kadro istiyoruz lojman yerleştirme hakkinin eşit olmasını istiyoruz bizde akşam olunca esimizi cocugumuzu görmek istiyoruz sayın cumhur baskanimizdan yardım istiyoruz,

  4. neden sadece uzman erbaşlar.? diğer sözleşmelil kardeşlerimiz insan değilmi yıllardır uvey evlat muamelesi yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor..

  5. Artık uzman çavuşlarda kadro verilsin ne büyük haksızlıklar var ortada lise mezunu pöh devlet memuru oluyorsa lise mezunu uzman çavuşda devlet memuru olmamlı