Askeri Personel

Astsubay MYO'lara Başvuru Yapan Adaylar İçin Kesin Kayıt Duyurusu Yayımlandı

Milli Savunma Üniversitesi Astsubay Meslek Yüksek Okulları için ASİL olarak sıralamaya giren adayların kayıtları, 23 Ağustos 2017 tarihinden itibaren yapılacak. Belirtilen tarihlerde kayıt yaptırmayanların kayıt hakkı iptal edilecek.

Milli Savunma Üniversitesi Astsubay Meslek Yüksek Okulları için YEDEK olarak sıralamaya giren adaylar için 5 Eylül 2017 tarihinden itibaren asil listede bulunan adaylardan kayıt yaptırmayanların yerlerine Yedek Liste birinci adaydan başlayarak sırası gelen adaylar telefon/e-posta ile çağrılacak.

Kesin Kayıt İçin İstenen Belgeler

* Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi

* 4 adet vesikalık fotoğraf

* Barkodlu ÖSYM sonuç belgesi

* Lise diploması aslı veya noter onaylı fotokopisi

* Adli Sicil Kaydı Sorgulama Belgesi ya da ilçe nüfus müdürlüğünden alınmış vukuatlı nüfus kayıt örneği aslı

* Veli İzin Belgesi. (On sekiz yaşını doldurmamış adaylar noterden onaylı muvafakatname getireceklerdir.) Form İçin Tıklayınız.)

*  Kesin kayıt işlemleri için istenen yukarıdaki belgeler mavi plastik telli dosya içerisinde ve yukarıda belirtilen sıraya göre hazırlanarak getirilecektir. (Belgeler delinmeyecek ve her biri şeffaf dosyalara konularak mavi plastik telli dosyaya yerleştirilecektir.)

*  Adayların intibak eğitimine gelirken yanlarında Eşofman, spor ayakkabısı, yeteri kadar yedek çamaşır, şahsi temizlik malzemeleri (diş macunu, traş köpüğü/bıçağı, pudra vs.) ile MYO sınırları içerisinde nakit alışveriş yapılmadığı için bankamatik kartı ya da kredi kartı, getirmeleri gerekmektedir

*  Okula kayıt yaptıran öğrencilerden, intibak eğitimi sürecinde noter onaylı ve kefalet senedi talep edilecektir.

*  Hâlihazırda kan grubunu bilmeyen öğrencilerin, kan grubunu öğrenerek gelmeleri önem arz etmektedir.

*  ASKERCELL telefon hattı (“Kamera ve internet özellikli telefon” kışla içerisine alınmayacaktır. Bu nedenle “Kamera ve internet özellikli telefon” gerekmektedir.)

Kara Astsubay MYO

Öğrenci Seçim Aşamalarını başarı ile tamamlayıp ASİL olarak sıralamaya girmiş bulunanlar 23 – 25 Ağustos 2017 tarihlerinde 08.30-17:00 saatleri arasında Kara Astsubay MYO Komutanlığına ön kayıt için şahsen başvuracaklardır. Bu adaylar için bundan sonra izlenmesi gereken yol/işlemler aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda yapılacaktır.

Ön kayıt yaptıran adaylar; okula katılış yapmak ve intibak eğitimine başlamak üzere 05 Eylül 2017 tarihinde 08:30’da Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu Komutanlığı Nizamiyesi Altıeylül / Balıkesir adresinde hazır bulunacaklardır.

Deniz Astsubay MYO

 Öğrenci Seçim Aşamalarını başarı ile tamamlayıp ASİL olarak sıralamaya girmiş bulunanlar 23 – 25 Ağustos 2017 tarihlerinde 08:30-17:00 saatleri arasında Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanlığına şahsen başvuracaklardır. Bu adaylar için bundan sonra izlenmesi gereken yol/işlemler aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda yapılacaktır.

Hava Astsubay MYO

Öğrenci Seçim Aşamalarını başarı ile tamamlayıp ASİL olarak sıralamaya girmiş bulunan adaylar ön kayıt yaptırmak üzere 23 – 25 Ağustos 2017 tarihlerinde 08:30-16:30 saatleri arasında Hava Astsubay Meslek Yüksekokulu (Hava Teknik Okullar Komutanlığı Yerleşkesi Gaziemir Sınav Nizamiyesi)’na şahsen başvuracaklardır.

Ön kayıt yaptıran adaylar; okula katılış yapmak ve intibak eğitimine başlamak üzere 05 Eylül 2017 tarihinde 08:30’da Hava Astsubay Meslek Yüksekokulu (Hava Teknik Okullar Komutanlığı Yerleşkesi Gaziemir Sınav Nizamiyesi)’nda hazır bulunacaklardır.

Bando Astsubay MYO

Öğrenci Seçim Aşamalarını başarı ile tamamlayıp ASİL olarak sıralamaya girmiş bulunanlar 23 – 25 Ağustos 2017 tarihlerinde 08:30-17:00 saatleri arasında Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu Komutanlığına şahsen başvuracaklardır. Bu adaylar için bundan sonra izlenmesi gereken yol/işlemler aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda yapılacaktır.