Askeri Personel

Başvuruları Devam Eden Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Personel Alım İlanları

Türk Silahlı Kuvvetleri Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlara başvurular devam ediyor. Bu kapsamda başvurular ve detaylar hakkında tüm ayrıntıları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

Söz konusu ilanlar Devlet Personel Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı aracılığı ile yayımlandı. Yayımlanan ilanların detayları ise şöyle:

SÖZLEŞMELİ ER ALIMI

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından sözleşmeli er alımı için ilan yayımlandı. Yayımlanan ilana en az ilkokul mezunu adaylar başvuru yapabilmektedir. Askerlik hizmetini erbaş ve er olarak yapmış ya da müracaatın yapıldığı yılın Ocak ayının ilk günü itibariyle düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 01 Ocak 2018 tarihi itibariyle 25 yaşını bitirmemiş olan adaylar MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yayımlanan bu ilana başvuru yapabilecektir. 

DENİZ KUVVETLERİ ASTSUBAY ALIMI

Bunun yanı sıra Türk Silahlı Kuvvetleri Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından da bir ilan yayımlandı.

Önceki gün Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığı astsubay alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda KPSS puanı ile astsubay alımı yapılacağı ifade edildi.01 Ocak 2018 tarihi itibarıyla 2 yıl süreli yüksek öğretimi bitirenler için 25 yaşını bitirmemiş, 4 yıl ve daha fazla süreli yüksek öğretimi bitirenler için 27 yaşını bitirmemiş olan adaylar Deniz Kuvvetleri tarafından yayımlanan ilana başvuru yapabilecektir.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı astsubay alım ilanına başvurular 31 Mayıs 2018 tarihine kadar devam edecektir. Ayrıca ilana başvuru yapacak olan adayların KPSS’den en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Bir Yorum

  1. Askeri personel alımı yapacaksın birde askerliğini yapmış şartı getireceksin bu ne lahana turşusu ne pırasa dolması kardeşim askerlik şartını kaldırın ne kpss sınav bakın boy bos sağlıklı mı alın vatan sever gençleri,üniveste mezunu yok askerliğini yapmış memur alıyor gibi bu sakat bir alım derhal orta lise alın genç çocukları zaten ömür boyu asker

  2. Arkadaşlar sözleşmeli erlik için başvuru yapmayın hayatınız zindan gibi olur