Askeri Personel

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Subay Alımı Mülakat Tarihleri Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Daire Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinden yayımladığı bir duyuru ile Hava Kuvvetleri Komutanlığı Pilot Adayı Muvazzaf Subay alımı mülakatlarına dair açıklamalarda bulundu. 

Adayların mülakat tarihlerinin açıklandığının bildirildiği duyuruda ayrıca bundan sonraki süreçlerde adayların nasıl bir süreç izleyeceği ve mülakatlara hangi tarihler arasında katılım göstereceklerine dair bilgiler verildi. 

HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI MUVAZZAF SUBAY ALIMI MÜLAKAT DUYURSU

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Daire Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuru metninde yer alan açıklamalar şu şekilde,

”Hava Kuvvetleri Komutanlığı Dış Kaynaktan Pilot Adayı Muvazzaf Subay Temini kapsamında Psikomotor Testi 12 Ekim 2018 tarihinde yapılmıştır. Psikomotor testinde 88 ve üzeri puan alan adaylar başarılı olmuştur. Başarılı olan adaylar 15-16 Ekim 2018 tarihlerinde saat 08.00?da MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı(Ankara)?da yapılacak olan Mülakat sınavına gireceklerdir. Psikomotor testinde başarılı olamayan adayların adaylıkları sonlandırılmıştır.”