Askeri Personel

Jandarma Genel Komutanlığı, Yedek Adaylardan 1700 Sözleşmeli Astsubay Alımı Yapacak!

Jandarma Genel Komutanlığı resmi internet sitesinde bir duyuru yayımlandı.

Yayımlanan duyuruya göre, Astsubay Eğitim Merkezine (ASEM), ilave olarak yedek adaylardan, 1530’u Erkek ve 170’i Kadın olmak üzere toplam (1700) adayın daha kaydının yapılması planlanmaktadır.

Jandarma Genel Komutanlığı Tarafından Yayımlana Duyuru

“Jandarma Genel Komutanlığı Sivil Kaynaktan Sözleşmeli Astsubay temini sınavları sonrasında adayların kayıt kabul işlemleri tamamlanmış olup, 05 Eylül 2017 tarihi itibariyle Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisinde eğitim- öğretim süreci başlamıştır.

Astsubay Eğitim Merkezine (ASEM),  ilave olarak yedek adaylardan (ihtiyaç olması halinde sınavda başarılı olup kontenjana giremeyen adaylar sırasıyla) 1530’u Erkek ve 170’i Kadın olmak üzere toplam (1700) adayın daha kaydının yapılması planlanmaktadır.

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi bilahare www.jandarma.gov.tr internet adresinde yayımlanacaktır.”

Bir Yorum

  1. Okulu kapatıp attığınız çocuklarımızi alsaniza yazık değil mi onların emeklerine mahvoldu çocuklarımızın hayatları hazır subay astsubaylar sizi bekliyor görevlerine dönmeyi hadi bir anne olarak yalvarıyorum duyun sesimizi

  2. Allah devletimizi bütün şer odaklarından korusun.Umarım ülkemiz genelindeki emniyyet mensubu ihtiyacı en kısa sürede tamamlanır.