Askeri Personel

Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri 12 Bin 662 Uzman Erbaş Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?

Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK), Hava Kuvvetleri Komutanlığı (HKK) ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı (DKK) bünyesine 12 bin 662 uzman erbaş alımı yapılacağı Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yayımlanan ilanla duyurulmuştu.

Bakanlık tarafından yayımlanan ilana başvurular ise 26 Ekim 2018 tarihinde sona ermişti.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK), Hava Kuvvetleri Komutanlığı (HKK) ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı (DKK) bünyesine yapılacak olan alımlarda ise kadro sayıları şu şekilde verilmişti;

Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesine 925

Deniz Kuvvetleri Komutanlığına 737

Kara Kuvvetleri Komutanlığına 11 bin olarak açıklamıştı.

SONUÇLAR BEKLENİYOR

Milli Savunma Bakanlığınca yayımlanan 12 bin 662 uzman erbaş alımı sonuçları her komutanlığın kendi çalışmalarına göre açıklaması düşünülüyor.

İlan kılavuzlarına yazan detaylara göre sonuçların ne zaman açıklanacağıyla alakalı olarak resmi bir cevabı bulunmamakta ancak sonuçların Milli Savunma Bakanlığına ait “personel temin” sistemi https://personeltemin.msb.gov.tr web adresi üzerinden erişime açılacağı biliniyor.

Sonuçların kuvvet komutanlıkları tarafından yapılan çalışmalara göre ayrı, ayrı tarihlerde açıklanabileceğine kesin gözüyle bakılıyor ancak MSB tarafından yapılan çalışmalar bu tarih veya açıklama durumuna göre farklılık gösterebilir.

Sonuçlar açıklandığı anda kamupersoneli.net adresinde olacaktır.

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. Arkadaslar hava deniz kara kuvvetlri basvuru sonucu ne zaman aciklanacak bilgisi olan yazabilirmi