Askeri Personel

MHP'li Yönter'den Uzman Çavuşlar İçin Kadro Talebi

MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, uzman çavuşlara kadro verilmesi gerektiğini belirterek çeşitli açıklamalarda bulundu. MHP’li Ulvi Yönter açıklamalarında “Uzman çavuşumuz vatanı korurken kahraman, milleti korurken aslan, Türkiye denildiğinde tavizsiz bir iradesi var. Ama iş kadroya geldiği vakit kimse oralı olmuyor.” ifadelerine yer verdi.

MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter Türkiye Büyük Millet Meclisine bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında MHP’li Yönter uzman erbaşlara üvey evlat muamelesi yapıldığını belirterek, bunun sonlandırılmasını ve uzman erbaşların sorunlarının derhal ele alınmasını beklediklerini ifade etti.

KADRO TALEBİ

Konu ile ilgili olarak açıklamalarına devam eden MHP’li Yönter açıklamasında “Uzman çavuşumuz vatanı korurken kahraman, milleti korurken aslan, Türkiye denildiğinde tavizsiz bir iradesi var. Ama iş kadroya geldiği vakit kimse oralı olmuyor. Bunu doğru bulmuyoruz. Uzman çavuş görevinde bulunan yaklaşık 80 bin kardeşimize kadronun verilmesi arzumuz, talebimiz.” ifadelerine yer verdi.

Ayrıca İzzet ulvi Yönter “Yazık, günah değil mi? Dağda, ovada, sınırda mücadele ettiği hainlerle çarşıda karşılaşıyor. Uzman çavuşumuzda silah yok, hainde her türlü cinayet silahı var. Hadi buyur. Bunun neresi doğru?” dedi.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA