Askeri Personel

MSB 2018 Uzman Erbaş Temini Başvuru Sonuçları Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir basın açıklaması ile 2018 yılı Uzman Erbaş alımı başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. 

MSB Personel Temini Daire Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuru metninde yer alan detaylara göre, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde görevlendirmek üzere Uzman Erbaş başvuru yapan adayların başvuru sonuçlarının değerlendirildiği duyuruldu. 

MSB UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI

MSB tarafından yayımlanan duyuru metninde başvuru sonucunu görüntülemek isteyen adaylar bakanlığın Personel Temini Daire Başkanlığı’nın web sayfası üzerinden sonuçlarını görüntüleyebilecek. 

Başvurusu olumlu olan adayların yapmaları gereken işlemlere dair bilgilerin de verildiği basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı. 

MSB TARAFINDAN YAYIMLANAN DUYURU METNİ

Milli Savunma Bakanlığı Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları “2018 Yılı Uzman Erbaş Temini” kapsamında 19 Kasım – 12 Aralık 2018 tarihlerinde yapılacak olan Seçim Aşaması Faaliyetleri için aday başvuruları değerlendirilmiştir. (26 ve 27 Kasım 2018 tarihlerinde sınav planlanmamıştır.)

Başvuruda bulunan adaylardan Seçim Aşaması Faaliyetlerine çağrılanlar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARA adresinde hazır bulunacaklardır.

Yayımlanan duyuruda ayrıca adayların seçim aşaması faaliyetlerine dair de yapmaları gerekenler açıklandı. Buna göre adayların Seçim Aşaması Faaliyetleri;

Evrak Kontrol, Fiziki Değerlendirme, Fiziki Yeterlilik Testi (Şınav, Mekik ve 1500m koşu), Mülakat, Uygulama Sınavları, Yüzme Sınavları (Sadece Mayın Harbi Dalgıcı tercihi olan adaylar için) ve Hastane Sevk işlemleri aşamalarından oluşmaktadır.

Bir Yorum

  1. Basvurummda başvurunuz kabul edilmedi yazıyor lise mezunu tüm kpss 2016 girdm neden olmadı

  2. Lütfen uzman erbaş sınavları için Askerlik şarti kaldırılsın

  3. Kpss 2016 ya girdim ancak cagrılmadım.Girmediğim idda ediliyor