Askeri Personel

MSB'den Hukuk, Öğretmen ve Mühendis Sınıfı Muvazzaf Subay Adayı Teminine Dair Duyuru

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Daire Başkanlığı, Muvazzaf Subay alımı temin ve eğitim işlemlerine dair bir duyuru yayımladı. 

MSB tarafından yayımlanan duyuru metninde, Öğretmen ve Mühendis sınıfı Muvazzaf Subay temini eğitim katılımları ile Hukuk sınıfı Muvazzaf Subay adayı temini eğitimlerine dair bilgiler verdi. İşte detaylar,

MSB’DEN MUVAZZAF SUBAY TEMİNİ EĞİTİMLERİNE DAİR DUYURU

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Daire Başkanlığı Hukuk sınıfı muvazzaf subay adayı temini sonuçlarının 9 Ekim, Öğretmen ve mühendis sınıfı muvazzaf subay adayı temini sonucu asil ve yedek aday sonuçlarının ise 19 Ekim tarihinde ilan edildiği bildirildi. Bu kapsamda asil adayların belirtilen tarihler arasında ilgili komutanlığa eğitim için katılmaları gerektiği ilan edildi. Muvazzaf Subay eğitimlerine katılacak adayların teslim edecekleri evraklara dair de bilgilerin verildiği duyuruda adayların aşağıda yer alan evrakları Komutanlıklara teslim etmeleri gerektiği açıklandı. 

Adaya ait nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi, anne-babasına ait nüfus cüzdanı fotokopisi, Anne-baba-kardeş bilgilerini içeren Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği, Adli sicil kaydı, Lise diploması ve fotokopisi, Temin işlemleri için başvuru yapılan mezuniyet belgesi ve fotokopisi, En son mezun olunan üniversite diploması ve fotokopisi, İkametgâh ilmühaberi, Noter onaylı taahhütname/yüklenme senedi, 4 adet vesikalık fotoğraf, 

Ayrıca söz konusu duyuruda adayların eğitimlere katılma sırasında uymaları gereken kurallara dair de bilgiler yer verildi.