Askeri Personel

TSK "Türkiye Şehitlerini Anıyor" Duyurusu Yaptı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Genel Kurmay Başkanlığı resmi internet sayfasından “Türkiye Şehitlerini Anıyor” etkinliği duyurusu yapıldı. Genel Kurmay Başkanlığı’nca 18 Mart 2015 tarihi itibariyle başlayan “Türkiye Şehitlerini Anıyor” Etkinliği 6 Nisan 2016 tarihinde saat 14:00’de Kore Savaşı şehitlerinden olan Ordudonatım Astsubay Üstçavuş Necmettin Orar, Şehit yakınları, davetliler, müze ziyaretçileriyle birlikte öğrencilerin de katılımıyla gerçekleşmişti.

13 Nisan 2016’da Birinci Dünya Savaşı Şehitleri Anılıyor

Türkiye Şehitlerini Anıyor Etkinliği kapsamında 13 Nisan 2016 tarihinde saat 14:00‘de Birinci Dünya Savaşı sırasında şehit düşen Çavuş Hasan ve yine aynı savaşta şehitlik mertebesine erişen Piyade Er Rıza anılacak. Birinci Dünya savaşı şehitlerinden olan Çavuş Hasan ve Piyade Er Rıza için düzenlenecek “Türkiye Şehitlerini Anıyor” etkinliği Harbiye Askeri müzesi ve Kültür Sitesi Komutanlığı’nda düzenlenecek. Söz konusu etkinlik 13 Nisan 2016 tarihinde saat 14:00’de yapılacak.

TSK ve EGM Haberleri


Türk Silahlı Kuvvetleri Genel Kurmay Başkanlığı, resmi internet sayfası üzerinden devam eden operasyonlar hakkında ve şehit düşen askerlerimiz hakkında günlük bilgilendirmelerine devam ediyor. Gün içerisinde tüm TSK ve EGM haberlerini kamupersoneli.net adresinden takip edebilirsiniz.

Askeri personel haberleri, gündem haberleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net’in android cihazlar için geliştirdiği uygulamayı google play üzerinden cep telefonunuza indirebilir, gelişmelerden her yerde haberdar olabilirsiniz. Kamupersoneli.net’in yoğun istek üzerine açılan forumlarına ücretsiz üye olabilir, tartışmalara katılabilir, ilgi alanınıza göre yeni tartışmalar başlatabilirsiniz. Kamupersoneli.net forumlarında ziyaretçilerimize ve yöneticilerimize öneri ve şikayetlerinizi dile getirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | İstanbul