ASO Başkanı Özdebir: Kur Sorunu 6 Aydan Önce Çözülür
Yeni Ekonomi Programı (YEP), Enflasyonla Topyekün Mücadele Planı ve diğer ekonomik planlar kapsamında Hükümetin ekonomiyi güçlendirme adımları sanayicinin güvenini artırdığı ifade edildi.ASO Başkanı Özdebir Meslek Komiteleri Toplantısı sırasında düzenlene
Yeni Ekonomi Programı (YEP), Enflasyonla Topyekün Mücadele Planı ve diğer ekonomik planlar kapsamında Hükümetin ekonomiyi güçlendirme adımları sanayicinin güvenini artırdığı ifade edildi.
ASO Başkanı Özdebir Meslek Komiteleri Toplantısı sırasında düzenlenen oturumlarda soruları yanıtladı ve çeşitli açıklamalarda bulundu.
KUR SORUNU 6 AYDAN KISA SÜREDE ÇÖZÜLECEK
Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir bu konu hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Özdebir açıklamalarında kur sorununun 6 aydan kısa sürede çözüleceğini belirtti.
Bunun yanı sıra Özdebir açıklamalarının devamında bu coğrafyada Türkiye kimin yanında olursa onun kefesinin ağrı bastığını ifade ederek bunu AB'nin özellikle Almanya'nın çok iyi bildiğini vurguladı.
"DİŞİMİZİ SIKMAMIZ LAZIM"
Bunun yanı sıra Özdebir açıklamalarının devamında "O nedenle kur krizinin 6 ay süreceğini zannetmiyorum. 2-3 ay içinde piyasaların çalışır hale geleceğini hissediyorum. Ülkemizin geleceği parlak yeter ki o güne kadar dayanalım. Biraz dişimizi sıkmamız lazım" ifadelerine yer verdi.
KAMUPERSONELİ.NET
Bakmadan Geçme





