Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Görevden Uzaklaştırıldı

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi hakkında bir son dakika gelişmesi meydana geldi.Buna göre Battal İlgezdi Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırıldı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi hakkında bir son dakika gelişmesi meydana geldi. Buna göre Battal İlgezdi Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırıldı.

CHP'li Battal İlgezdi Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma yürütülüyor. Yürütülen soruşturma ksapdamında Battal İlgezdi hakkında 'haksız mal edinme ve gizleme' ile 'ihaleye fesat karıştırmak' suçlarından iddianame düzenlenmişti.

HAKSIZ KAZANÇ SUÇLAMASI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Battal İlgezdi'nin haksız kazanç elde ettiği bildirildi. Buna göre Battal İlgezdi'nin Ataşehir'deki lüks dubleks ev ve Çanakkale'deki villayı 2011 doğumlu olan kızının adına kaydettiği bildirildi.

BELEDİYEYİ 41 MİLYON TL ZARARA UĞRATTI

Yine aynı iddianamede Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Battal İlgezdi'nin belediyeyi 41 milyon TL zarara uğrattığına yer verildi. Bu zarar ihaleye fesat karıştırma suretiyle belediye zarara uğradı.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme