• Haberler
  • Gündem
  • Az önce tamamen onaylandı! Ziraat Bankası kartı olanlara son dakika duyurusu

Az önce tamamen onaylandı! Ziraat Bankası kartı olanlara son dakika duyurusu

Ziraat Bankası tarafından çok önemli bir duyuru yayımlandı.Bu duyuru Bankanın resmi web adresi üzerinden yayımlandı ve çeşitli bilgiler paylaşıldı.

Ziraat Bankası tarafından çok önemli bir duyuru yayımlandı. Bu duyuru Bankanın resmi web adresi üzerinden yayımlandı ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Bu doğrultuda Bankkart ile Alarko Carrier’da 300 TL ve üzeri 2-5 taksitli işlemlerde +2 taksit imkanı sunulduğu paylaşıldı. Ayrıca yapılan duyuruda bu kampanyanın 8 gün sonra sona ereceği ifade edildi.

8 GÜN SONRA BİTECEK

Konu ile ilgili olarak yayımlanan duyuruda 25 Şubat 2022 tarihine kadar Bankkart’ın kredi kartı özelliği ile Alarko Carrier’da 300 TL ve üzeri 2-5 taksitli işlemlerde +2 taksit verileceği belirtilerek kampanya kapsamında 300 TL ve üzeri 2-5 taksitli ödemelerde +2 taksit seçmeli olarak kart sahibine sunulacağı bildirildi.

5 TAKSİT İMKANI

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyurunun devamında kampanyadan yararlanmak için işlem esnasında satış yetkilisine + taksit talebinizi hatırlatmanızda fayda bulunması gerektiği ifade edilerek artı taksit kampanyası sadece Bankkart’ın kredi kartı özelliği ile Bankkart yetkili üye işyerlerinde 300 TL ve üzeri 2-5 taksit seçeneğinde geçerli olduğu bildirildi.

FARKLILIK GÖSTEREBİLİR

Kampanyadan taksit özelliği olan Bankkart ve Bankkart Başak kart sahibi müşterilerimiz faydalanabilecektir. Taksit sayısının toplamı, ilgili sektör için yasal düzenlemeler ile belirlenen taksit sayısını aşamayacaktır. Bireysel ve ticari kartlar için uygulanan azami taksit sayısı yasal düzenlemelere göre farklılık gösterebilmektedir.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme