Bahar dönemi eğitim faaliyetleri için bir üniversiteden flaş açıklama!
Bu sene corona virüsü salgını nedeniyle üniversiteler uzaktan eğitim faaliyetlerini yürütüyorlardı.Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü , 2020-2021 Bahar Dönemi yle ilgili online eğitim açıklamasında bulundu.
Bu sene corona virüsü salgını nedeniyle üniversiteler uzaktan eğitim faaliyetlerini yürütüyorlardı.
Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü
, 2020-2021
Bahar Dönemi
yle ilgili online eğitim açıklamasında bulundu. Yapılan açıklamada, Bu doğrultuda bugün gerçekleştirmiş olduğumuz Üniversite Senato Toplantısında alınan karara göre 2020-2021 Bahar Döneminde eğitim-öğretim faaliyetleri çevrim içi yöntemlerle devam edecektir.” İfadeleri kullanıldı.
Milyonlarca üniversite öğrencisi ne zaman yüz yüze eğitime başlayacaklarını merak ediyorlar. Bir üniversiteden 2020-2021 Bahar Dönemiyle ilgili açıklama geldi.
Boğaziçi Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Üniversite yönetimi olarak tüm üniversite bileşenlerimizin sağlığı en temel önceliklerimizdendir. Bu doğrultuda bugün gerçekleştirmiş olduğumuz Üniversite Senato Toplantısında alınan karara göre 2020-2021 Bahar Döneminde eğitim-öğretim faaliyetleri çevrim içi yöntemlerle devam edecektir. Kampüsün kullanımı, öğrenci yurtları ve uygulamalı derslerle ilgili diğer konular için daha önceki kararlar geçerlidir. Bu konular dahil, akademik uygulamalarla ilgili kararlarda herhangi bir değişiklik yapılması durumunda bilgilendirme ayrıca yapılacaktır. Tüm öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimizle ailelerine sağlıklı günler dileriz."
Bakmadan Geçme





