Bakan Koca vaka sayılarına ilişkin son verileri paylaştı!
Gelen bir son dakika haberine göre Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayılarına göre vaka sayılarının en çok arttığı ve azaldığı illeri tek tek sıraladı.Bakan Koca yaptığ
Gelen bir son dakika haberine göre Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayılarına göre vaka sayılarının en çok arttığı ve azaldığı illeri tek tek sıraladı.
Bakan Koca yaptığı sıralama sonrasında vaka sayıları ile birlikte tedbirlerin azalacağını vurgulayarak, dikkat çekti.
LİSTENİN BAŞINDA ÇANAKKALE
Türkiye salgın karşısında zor günler geçiriyor. Bakan Koca 3 - 9 Nisan'da 100 bin nüfusta koronavirüs vakasının en çok görüldüğü illeri sıraladı. Listenin başında Çanakkale görüldü. Sağlık Bakanı açıklamasında vaka sayısı artış hızının azaldığını da sözlerine ekledi.
VAKA SAYISI ARTIŞ HIZI AZALDI
Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımıyla vatandaşları bilgilendiren Bakan Koca şu ifadeyi kullandı:
"100.000 nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısı en çok artan illerimiz Düzce, Çanakkale, Zonguldak, Yozgat ve Yalova. Azalan illerimiz ise Kırklareli, Kilis, Samsun, Osmaniye ve Adıyaman. Vaka sayısı artış hızı azaldı. Vaka sayıları da tedbirlerle birlikte azalacak"
VAKALARIN ARTTIĞI İLLER
VAKALARIN AZALDIĞI İLLER
Bakmadan Geçme





