• Haberler
  • Gündem
  • Bakanın Ölümünde İlginç Detay! Ercan Vuralhan'ın Naaşını Almaya Hiçbir Yakını Gitmedi!

Bakanın Ölümünde İlginç Detay! Ercan Vuralhan'ın Naaşını Almaya Hiçbir Yakını Gitmedi!

Milli Savunma eski Bakanı Ercan Vuralhan dün öğle saatlerinde Fatih Sirkeci'de bir kafeteryada Yüksel K.isimli kişi tarafından alacak verecek meselesi yüzünden tartıştı ve bıçaklanarak öldürüldü.

Milli Savunma eski Bakanı Ercan Vuralhan dün öğle saatlerinde Fatih Sirkeci'de bir kafeteryada Yüksel K. isimli kişi tarafından alacak verecek meselesi yüzünden tartıştı ve bıçaklanarak öldürüldü. Olaydan sonra Vuralhan'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na götürüldüğü belirtilmişti.

Söz konusu yapılan tüm incelemerden sonra eski Bakan Vuralhan'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan çıkarılmış ve Zincirlikuyu Mezarlığı Gasilhanesi'ne gönderilmişti.

Detaylara göre ise; Vuralhan'ın cenazesini almak için Adli Tıp Kurumu'na hiç bir yakının gitmediği görüldü.

Belirtilen açıklamalara göre eski Bakan Vuralhan'ın cenaze töreninin yarın öğle namazına müteakip Levent Camii'nde düzenleneceği gelen detaylar arasında;

Ayrıca eski Bakan Vuralhan'ı bıçaklayarak öldüren zanlının polis ekipleri tarafından alınan ifadesi içerisinde; 4 yıl boyunca bakana toplamda yaklaşık 3 milyon lira verdiği ve olaylardan sonra bakanın tekrar para istediğini ve bu yüzden tartışma çıktığı için kendini kaybederek bıçakladığını belirtti.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme