- Haberler
- Mevzuat
- Bakanlar Kurulu Kararı ile 8 Yeni Fakülte ve Enstitü Kuruldu, 1 Yüksekokul Kapatıldı
Bakanlar Kurulu Kararı ile 8 Yeni Fakülte ve Enstitü Kuruldu, 1 Yüksekokul Kapatıldı
16 Eylül 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararı ile bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı yeni enstitü, fakülte ve yüksekokul kuruldu 1 yüksekokul kapatıldı ve 1 fakültenin de adı değiştirildi.Kurulan Fakülte, Yüksekokul ve Enstitü
16 Eylül 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararı ile bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı yeni enstitü, fakülte ve yüksekokul kuruldu; 1 yüksekokul kapatıldı ve 1 fakültenin de adı değiştirildi.
Kurulan Fakülte, Yüksekokul ve Enstitüler
Aksaray Üniversitesine bağlı Spor Bilimleri Fakültesi, Ankara Üniversitesine bağlı Hemşirelik Fakültesi, Artvin Çoruh Üniversitesine bağlı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve İşletme Fakültesi, Çankırı Karatekin Üniversitesine bağlı Sağlık Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Medipol Üniversitesine bağlı Sağlık Bilim ve Teknolojileri Araştırma Enstitüsü, Muş Alpaslan Üniversitesine bağlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi, İbn Haldun Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı Yönetim Bilimleri Fakültesi ve Yönetim Bilimleri Enstitüsü, Sabancı Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı Yönetim Bilimleri Enstitüsü kuruldu.
Kapatılan Yüksekokul
Aksaray Üniversitesine bağlı Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu kapatıldı.
Adı Değiştirilen Fakülte
Adana Bilim ve Teknolojisi Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinin adı Mühendislik Fakültesi olarak değiştirildi.
KAMUPERSONELİ.NET - ANKARA
Bakmadan Geçme