• Haberler
  • Gündem
  • Balıkesir'in en güzel toprakları Ayvalık'ta arsalar, zeytinlikler sadece 385 bin TL'den başlayan fiyatlarla… Üstelik satış için son 2 gün!

Balıkesir'in en güzel toprakları Ayvalık'ta arsalar, zeytinlikler sadece 385 bin TL'den başlayan fiyatlarla… Üstelik satış için son 2 gün!

Gayrimenkul satışlarında vatandaşlara Katma Değer Vergisi (KDV) yükü çıkarmayan bankalar, icradan satışa çıkardığı gayrimenkuller ile son zamanlarda her zamankinden daha çok ilgi görüyor.Araçtan konuta arsadan işyerine kadar pek çok gayrimenkul satışı sa

Gayrimenkul satışlarında vatandaşlara Katma Değer Vergisi (KDV) yükü çıkarmayan bankalar, icradan satışa çıkardığı gayrimenkuller ile son zamanlarda her zamankinden daha çok ilgi görüyor. Araçtan konuta; arsadan işyerine kadar pek çok gayrimenkul satışı sağlayan bankalar, şimdilerde daha çok gayrimenkul satışı gerçekleştirmeye başlamış bulunuyor. Bankalar arasında en çok ilana sahip olan Vakıfbank ise, bu ay Balıkesir ilinin bereketli toprakları Ayvalık’tan iki ayrı gayrimenkulü satışa çıkarıyor.

VAKIFBANK, GAYRİMENKULLERİNİ AYNI USULLE SATIŞA ÇIKARIYOR

Gerçekleştirdiği gayrimenkul satışlarını e-İhale yöntemine göre yapan Vakıfbank, ihalelerinde bir başlangıç bedeli belirliyor. Bu bedel üzerinden belirlediği artırma oranınca teklifleri kabul eden Vakıfbank, ihalenin sonunda en yüksek miktarı ödeyen katılımcıya gayrimenkul satışını gerçekleştiriyor. Ancak, satışların bedellerine KDV eklenmediği için belirlenmiş olan bedeller piyasa değerinin çok altında kalıyor. Bu da vatandaşları icralık gayrimenkul alımına yönlendiriyor.

VAKIFBANK’TA AYVALIK’TAN TARLA SATIŞTA

Haber

Geçtiğimiz haftalarda ihalesini başlattığı bir tarlanın satışını tamamlayacak olan Vakıfbank, Balıkesir ilinin Ayvalık ilçesinin Altınova mahallesinde yer alan bir tarlanın ihalesi için son 2 gün uyarısı verdi. Tarlanın genişliğini 1757 metrekare olarak duyuran Vakıfbank, bu tarlanın ihale başlangıç bedelini ise, 385 bin TL olarak açıkladı. İlk teklifi bu bedel üzerinden almış olan Vakıfbank, 2 gün sonra satış işleminin gerçekleşeceğini duyurdu.

VAKIFBANK’TA AYVALIK’TAN SATILIK ZEYTİNLİK

Bu sıralar Ayvalık’tan başka bir gayrimenkul satışı daha gerçekleştirecek olan Vakıfbank, Balıkesir ilinin Ayvalık ilçesinin Altınova mahallesinde yer alan bir zeytinliğin de satışta olduğunu açıkladı. Zeytinliğin kullanım alanını 3928 metrekare olarak duyuran Vakıfbank, bu zeytinlik için açtığı ihaleyi ise, 880 bin TL’den başlattı.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme