Banka Personeli Alım İlanları

5 Banka Çeşitli Pozisyonlarda Yüzlerce Personel Alımı Yapıyor !

Çeşitli kariyer sitelerinde bankalar personel alım ilanlarını yayımladılar. Bankalar 2016 yılında personel alımlarını gerçekleştirdiler ve 2017 yılında ise personel alımlarına devam etmektedirler. Bankaların personel alım ilanlarını birleştirerek ziyaretçilerimiz için derledik. Personel alımı yapan bankalar ise şöyle;

PERSONEL ALIMI YAPAN BANKALAR

– Akbank

– YapıKredi Bankası

– Fibabanka

– Denizbank

– Şekerbank 

ŞARTLAR

Personel alımı yapan bankalar adaylardan bazı şartları karşılamalarını beklemektedir. Söz konusu ilanlarda ilk olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak şartı aranmaktadır. Ayrıca başvuru yapacak olan adayların takım çalışmasına yatkın olmaları gerekmektedir. 

Bunların yanı sıra adaylarda özel şartlarda aranmaktadır. Bu özel şartlar her banka tarafından özel olarak belirlenir. Banka personel alımına başvuru yapacak olan adaylar için her pozisyona ilişkin özel şartlar aranmaktadır. 

BAŞVURU

Söz konusu banka personeli alım ilanlarına başvuru yapacak olan adaylar başvurularını aşağıda paylaştığımız linkler üzerinden yapacaklardır. Adaylar linklere tıklayarak ilanların detaylarını görebilecek ve başvuru linkine ulaşacaklardır.