Banka Personeli Alım İlanları

Abank En Az Ön Lisans Mezunu Personel Alımları Yapıyor

Abank, İstanbul ve Muğla’da bulunan şubelerinin personel açığı olan pozisyonlarında görevlendirilmek üzere personel alımları yapacak.

Banka, ilana başvuru yapacak adaylardan bazı şartlara haiz olmalarını istiyor. İşte detaylar:

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Validasyon Uzmanı / Yetkili Uzmanı, Ticari Krediler Yetkili Uzmanı / Uzmanı, Kurumsal Bankacılık Portföy Yönetmeni/ Yetkilisi,  Şube Bireysel Bankacılık Portföy Temsilcisi, Uzun Dönem Stajyer, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Hazine Pazarlama Bölümü Dealer,  Hazine / Alım Satım Dealer .

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN GENEL NİTELİKLER

En az 2 yıllık, tercihen 4 yıllık üniversite mezunu olmak, alım yapılacak ilde ikamet ediyor olmak, vardiyalı sisteme göre uygun şekilde çalışabilecek olmak, iletişimi kuvvetli, ikna yeteneğine sahip, özgüveni ve çalışma disiplini yüksek olmak, diksiyonu düzgün olmak, 20 – 30 yaş aralığında olmak, MS Office ve genel bilgisayar kullanımına hakim olmak, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya 2 yıl tecilli olmak.

BAŞVURULARIN YAPILMASI

Abank, personel alım ilanı başvuruları, alım yapılacak pozisyonlara göre farklı tarihlerde sona erecek. İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz:

https://goo.gl/ZTBaIV

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA