Banka Personeli Alım İlanları

Akbank 17 Kasım Personel Alım İlanı! Gişe Memuru, Çağrı Merkezi Personeli ve Asistan Alımı Yapacak

Akbank kendisine ait internet sitesi üzerinden yayımladığı personel alım ilanlarında kısa süre önce güncelleme yaptı. 

Banka tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanlarında 3 farklı kadrodan alım yapılacağı ilan edildi. Şehir olarak bildirilmeyen alım ilanlarının Güneydoğu Anadolu Bölgesi, İstanbul, Orta Anadolu Bölgesi, Doğu Anadolu Bölgesinde bulunan şehirlerde yapılacağı açıklandı. 

Peki alımlar hangi kadrolarda olacak ve kimler başvuruda bulunabilecek?

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Akbank 3 farklı kadroda personel alımı yapacağını ilan ettiği alım ilanında ayrıca engelli personel alımı yapacağını da duyurdu. 

Buna göre banka yukarıda yer alan bölgelerde bulunan banka şubelerine yapılacak olan alımlar; Gişe Yetkilisi, Yarı Zamanlı Takım Asistanı, İngilizce Bilen Çağrı Merkezi Yetkilisi ve Engelli Personel pozisyonlarında olacak. 

BAŞVURU KOŞULLARI

İlanda yer alan açık pozisyonlara başvuruda bulunacak adaylardan talep edilen başvuru koşullarını kadrolara göre sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

Gişe Personeli Alım İlanı İçin Başvuru Koşulları 

1990 ve sonrası doğumlu Örgün Öğretim Lisans mezunu, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya en az 2 yıl tecilli, Müşteri ve kalite odaklı Dinamik, güleryüzlü ve etkin iletişim sahibi, Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, Takım çalışmasına yatkın Bankamızca son 6 ay içinde yapılmış başka bir işe alım sınavına katılmamış, Banka tarafından daha önce düzenlenmiş işe alım sınavlarının sözlü aşamasında başarısız kabul edilmemiş.

Çağrı Merkezi Yetkilisi Alım İlanı için Başvuru Koşulları

1990 ve sonrası doğumlu, Üniversitelerin (Lisans veya Önlisans) ilgili bölümlerinden mezun olmak, İngilizce çağrıları karşılayabilecek düzeyde akıcı İngilizce konuşabilen, İstanbul Anadolu Yakası (Tüm İlçeler) veya Kocaeli ikametli, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya en az 2 yıl tecil ettirmiş, Dinamik, iletişimi kuvvetli, Bankamızca son 6 ay içinde yapılmış başka bir işe alım sınavına katılmamış, Bankamızca daha önce düzenlenmiş işe alım sınavlarının sözlü aşamasında başarısız kabul edilmemiş olmak.

Takım Asistanı Alım İçin Başvuru Koşulları

TC vatandaşı olmak, Örgün eğitim veren üniversitelerin lisans bölümlerinde, 2, 3 veya 4. sınıf öğrencisi olmak, Tercihen İngilizce bilmek, Haftada 3 tam gün çalışabilmek Microsoft Office programları ve Outlook kullanmayı bilmek

BAŞVURU SÜRECİ

Akbank tarafından yayımlanan personel alım ilanları kısa süre önce güncellendi. İlana başvuruda bulunacak adaylar için başvuru süreci devam ediyor. Başvurular Akbank’ın internet sitesi üzerinden elektronik olarak yapılacak. 

İlanlara ulaşmak için (https://goo.gl/4sZwDQ) mavi olarak verdiğimiz bağlantıyı kopyalayın ve internet tarayıcınıza yapıştırın. 

Kamupersoneli.net – ANKARA