Banka Personeli Alım İlanları

Akbank Aralık Ayı Personel Alım İlanında 70'den Fazla Kadroda Yüzlerce Personel Alımı Yapıyor!

Akbank, kariyer siteleri aracılığıyla bir ilan yayımlayarak gerekli gördüğü pozisyonalar da personel alımı yapacağını duyurdu. 

Akbank tarafından yayımlanan personel alım ilanında 70’den fazla kadroda personel alımı yapılacağı belirtilirken söz konusu alımlar Türkiye geneli bir çok şehirde yer alan şubelere gerçekleştirileceği bildirildi. Yayımlanan personel alım ilanına dair detayları siz ziyaretçilerimiz ile paylaşıyoruz.

AKBANK PERSONEL ALIM İLANINDA AÇIKLANAN KADROLAR

Akbank’ın yayımladığı ilanda, lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği çok sayıda kadro bulunmaktadır. Toplamda 70 açık kadroda yapılacak alımalar da çok sayıda personel istihdamı yapılacağı açıklandı. Akbank’ın yayımladığı ilanda yer alan kadrolar şu şekilde,

Gişe Yetkilisi, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Yarı Zamanlı Takım Asistanı, Kurumsal Veri Ofisi-Veri/Veri Kalitesi Danışmanı, Müşteri ilişkileri Yöneticisi,İç Kontrol Uzmanı (Veri Analizi ve Raporlama), KOBİ Uzman Hattı Yönetici Yardımcısı, Risk Yöneticisi, Telekomünikasyon ve Eğitim Satınalma Yöneticisi, Akbank Müfettiş Yardımcılığı, Nakit Operasyon Yetkilisi, Mobil Şube Uygulama Geliştirme Uzmanı

BAŞVURULAR İÇİN ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

Akbank tarafından yapılan personel alım ilanlarında, adayların bazı genel özellikleri taşımaları isteniyor. Akbank tarafından yayımlanan personel alım şartlarında aşağıda yer alan maddeler yer alıyor. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Yukarıda yer alan kadrolar için ayrı ayrı belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, istenilen yaş aralığında olmak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, muaf sayılmak veya tecilli olmak, görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak.

Akbank yayımladığı ilanlarda ayrıca adaylarda çalışma yöntemlerine ilişkin bazı özel şartlar arıyor. Bu şartlar ise şu şekilde belirtilmiştir.

MS Office (Word, Excel, Powerpoint) programlarını etkin kullanabilmek, Zaman yönetimi ve iletişim becerileri kuvvetli, Ekip çalışmasına ve işbirliğine yatkın, Analitik düşünme, problem çözme, müzakere, sorgulama ve araştırma yeteneğine sahip,

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Akbank personel alım ilanını interaktif kariyer siteleri aracılığıyla yapmış olduğundan ilanın yayımlandığı siteye üye olarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Yukarıda detayları aktarılan personel alım ilanına ait diğer detayları görüntülemek ve başvuru yapmak istediğiniz kadroya ait başvuru sürecine ulaşmak için vermiş olduğumuz linki (https://goo.gl/VnHJbz) kullanabilirsiniz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA