Banka Personeli Alım İlanları

Akbank Banka Memuru Alımı Yapıyor (Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu)

Akbank kariyer siteleri üzerinden yayımladığı bir ilan ile banka personeli alımı yapacağını açıkladı. 

AKBANK PERSONEL ALIMI YAPIYOR

Çok sayıda pozisyonlarda alım yapılacağı duyurulan banka personeli alımları bankanın farklı şehirlerde bulunan birimlerine yapılacak.

Akbank tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanında yer alan açık pozisyonlar, adaylardan aranan genel şartlar ve diğer detaylar şöyle,

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

Akbank tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanında en az lise mezunu olmak kaydıyla farklı eğitim seviyelerinden mezun olmuş adayların başvuruda bulunabileceği kadrolar yer alıyor. 

Yayımlanan ilanda yer alan açık pozisyonları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

Alım yapılacağı açıklanan kadrolar; 

Gişe Yetkilisi, Gişe Yetkilisi (Engelli Kadro), Şoför, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Yönetici Asistanı, Servis Masası Teknij Destek Yönetici Yardımcısı, Yatırım Hizmetleri Yönetcisi, Yetenek Yöneticisi, Ticari Müşteri İlişkiler Yöneticisi, Java Yazılım Uzmanı, Geleceğin Liderleri, İngilizce Bilen Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Kobi İlişkeri Yöneticisi, Kredi Kartları Portföy Yönetimi Yönetici Yardımcısı, Nakit Yönetimi Ticari Şubeler Satış ve Pazar Yöneticisi, Nakit Operasyon Yetkilisi

İLANA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Akbank yayımladığı personel alım ilanında, alım yapılacağı açıklanan pozisyonlara başvuru yapacak adayların bazı şartlara haiz olmaları gerektiğini duyurdu.

Akbank tarafından yayımlanan ilan metninde adayların genel başvuru koşulları ve alım yapılacak unvana göre belirlenen öze başvuru koşullarını sağlamaları istendi. 

Söz konusu başvuru şartları şöyle;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kadrolara ve unvanlara göre belirlenen yaş aralığında bulunmak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak ve tecilli olmak), kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (söz konusu ilanlarda lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuruda bulunabileceği kadrolar yer almaktadır), görevini sürekli yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, banka tarafından düzenlenen daha önceki alımlarda yapılan yazılı veya sözlü sınavlarda başarısız olmamak.

Açıklanan bu şartların yanı sıra Akbank ilana başvuru yapacak personel adaylarından ayrıca, müşteri memnuniyetine yönelik belirtilen koşulların sağlanmasını talep ediliyor. Bu koşullar, müşteri ve kalite odaklı, dinamik, güler yüzlü ve etkin iletişim sahibi, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek ve takım çalışmasına yatkın olmak.

İLANA BAŞVURU SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Akbank personel alım ilanına başvuru süreci devam etmekte olup açıklanan pozisyonlara son başvuru tarihi her bir kadro için farklılık gösteriyor. 

İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden elektronik olarak yapabileceklerdir. 

İlana ulaşmak ve ilanda yer alan diğer detaylar görüntülemek isteyen adaylar vermiş olduğumuz linki kopyalayıp internet tarayıcısına yapıştırarak ilana ulaşabilirler. 

İlana ulaşmak için; https://goo.gl/M9Yrqk

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Askerlik yapmamış olanlar başvuramıyormu ve yaş sınırı kaç