Banka Personeli Alım İlanları

Akbank Banka Personeli Alımı Yapıyor ! Başvurular Nasıl Yapılacak?

Akbank tarafından çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Akbank farklı illerde farklı pozisyonlarda banka personeli alımı yapacağını duyurdu. 

Akbank tarafından yayımlanan ilana başvuruların nasıl yapılacağı ve genel şartların neler olduğu hakkında tüm ayrıntıları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

BAŞVURU DETAYLARI

İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını aşağıdaki bağlantı adresi ile yapacaklardır. Adaylar aşağıdaki başvuru linkini tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak başvurularını gerçekleştirecek ve pozisyonların detaylarını görebileceklerdir. 

Başvuru linki: https://goo.gl/yCAXk5

GENEL ŞARTLAR

İlana başvuru yapacak olan adaylarda Akbank tarafından bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Söz konusu personel alım ilanında Akbank tarafından adaylarda “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, görevine devamlı yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak” şartları aranmaktadır. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Akbank tarafından söz konusu ilanda hangi kadrolarda personel alımı yapılacağı da ifade edildi. Bu bağlamda Akbank “Değişim Yönetimi Yöneticisi, Çağrı Merkezi Personeli, Gişe Yetkilisi, Java Uzmanı, BT Planlama Uzmanı, Siber Güvenlik Uzmanı, Çağrı Merkezi Dış Kaynaklar Takımı, Mevsimlik Asistan, İç Kontrol Uzmanı, Model Geliştirme Yöneticisi, Net Yazılım Mimarı, Nakit Operasyon Yetkilisi, Uygulama Geliştirme Uzmanı, İş Analisti, Ticari Müşteri İlişkiler Yöneticisi” kadroları için personel alımı yapacaktır.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Bankacılık ve sigortacılık mezunuyum bölümümde gelisip yükselmek en büyük hedefim