Banka Personeli Alım İlanları

Akbank En Az Lise Mezunu Deneyimsiz Banka Personeli Alımı Yapıyor !

Akbank tarafından çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile bir ilan yayımlandı ve yayımlanan ilanda deneyimsiz en az lise mezunu banka personeli alımının yapılacağı ifade edildi. 

Söz konusu ilana başvurular devam ediyor. İlan yayımlandı ve adaylar ilana ilişkin hangi pozisyonlarda personel alımı yapılacağını, genel şartların neler olduğunu ve başvuruların nasıl yapılacağını araştırıyorlar. Bu kapsamda ilan hakkında tüm detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Akbank tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanında “Nakit Operasyon Yetkilisi, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Gişe Yetkilisi, Şoför, Çağrı Merkezi Birebir Müşteri Uzmanı, Birebir Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi, İç Kontrol Uzmanı (Yasal Uyum Kontrolleri), Yazılım ve Hizmet Satın Alma Yöneticisi, Telekomünikasyon ve Eğitim Satınalma Yöneticisi, Hazine İş/Teknik Analisti, İç Kontrol Uzmanı (Genel Müdürlük Kontrollleri), Yarı Zamanlı Takım Asistanı, Etkileşim Tasarımcısı, Görsel Tasarımcı, Strateji Yönetici Yardımcısı, Risk Yönetimi-Faiz&Likidite Yönetici Yardımcısı, Bilgi Güvenliği Siber Güvenlik Analisti” kadroları için personel alımı yapılacağı ifade edildi.

GENEL ŞARTLAR

Akbank personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kadrolara ve unvanlara göre belirlenen yaş aralığında bulunmak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, (askerliği yapmış olmak, muaf tutulmak veya tecilli olmak), kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (söz konusu ilanlarda lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuruda bulunabileceği kadrolar yer almaktadır)” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir. 

Bunun yanı sıra söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylarda Akbank tarafından “Akbank tarafından son 6 ay içinde yapılmış başka bir işe alım sınavına katılmamış olmak, banka tarafından daha önce düzenlenmiş işe alım sınavlarının sözlü aşamasında başarısız kabul edilmemiş olmak ve ilanda yer alan kadroların gerektirdiği özel şartları taşımak” şartları da aranmaktadır.

ALIM YAPILACAK İLLER

Akbank personel alımları ise İstanbul, Kocaeli, Adana, Ankara, Mersin, Aydın, Bursa, Antalya, Samsun ve Muğla illerinde gerçekleştirilecektir. Bunun yanı sıra yayımlanan ilanlarda genel başvuru Türkiye geneli alımların da yapılacağı ifade edildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Akbank tarafından yayımlanan ilanlarda son başvuru tarihi belirtilmemiştir. Bu kapsamda adaylar “https://goo.gl/hnvFbv” web adresini tarayıcılarının adres çubuğuna kopyalayıp ‘enter’ tuşuna bastıklarında ilanların detaylarına gidip başvurularını gerçekleştireceklerdir.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Şöför B sınıfı Ehliyet vb işler yapa bilecegime inanıyorum saygılarımla

  2. Tüm şartlara uygun belgelerim ve tecrübem mevcut