Banka Personeli Alım İlanları

Akbank En Az Lise Mezunu Denyimli ve Deneyimsiz Banka Personeli Alımı Yapıyor

Akbank Ocak ayının başında bir ilanını yayımlamış ve kendi bünyesinde açık bulunan kadrolara lise, ön lisans ve lisans mezunu deneyimli ve deneyimsiz personel alımı yapacağı ifade edildi. Akbank bünyesinde 37 açık pozisyon bulunuyor. Ancak Akbank tarafından söz konusu açık pozisyonlara kaç kişinin alınacağı açıklanmadı. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Akbank personel alım ilanında “Çağrı Merkezi Yetkilisi, Nakit Operasyon Yetkilisi, Gişe Yetkilisi, Yarı Zamanlı Takım Asistanı, İç Kontrol Uzmanı (Genel Müdürlük Kontrollleri), Java Yazılım Uzmanı /Deneyimli Java Yazılım Uzmanı, BT İş Sürekliliği ve Konfigürasyon Yönetimi Uzmanı, İngilizce Bilen Çağrı Merkezi Yetkilisi, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi, Etkileşim Tasarımcısı, Görsel Tasarımcı, Süreç Yönetimi ve İş Geliştirme Yöneticisi, Risk Yönetimi-Faiz&Likidite Yönetici Yardımcısı” kadroları için personel alımı yapılacağı ifade edildi. 

GENEL ŞARTLAR

Akbank personel alım ilanında adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adayların “Türk vatandaşı olmak, açık pozisyonlara göre bildirilen yaş aralığında olmak, erkek adaylar için askerliği yapmış olmak, muaf tutulmak veya tecilli olmak, kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, Akbank tarafından son 6 ay içinde yapılmış başka bir işe alım sınavına katılmamış olmak, banka tarafından daha önce düzenlenmiş işe alım sınavlarının sözlü aşamasında başarısız kabul edilmemiş olmak” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR

Akbank tarafından yayımlanan ilanda son başvuru süresi belirtilmemiş bundan dolayı adayların Akbank’ı takip etmeleri gerekmektedir. Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını online olarak gerçekleştireceklerdir. Bu kapsamda başvurular için adaylar “https://goo.gl/DdosrP” web adresini tarayıcılarının adres çubuğuna kopyalamaları gerekmektedir.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA