Banka Personeli Alım İlanları

Akbank Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu Personel Alım İlanı

Akbank farklı şehirlerde bulunan banka şubelerinin boş pozisyonlarına personel alımı için ilan yayımladı. 

Kariyer siteleri üzerinden yayımladığı alım ilanında 47 farklı pozisyonda personel alımı yapacağını açıklayan Akbank ilanlarda yer alan açık kadrolarda lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabilecekleri kadrolar olduğunu duyurdu. 

Akbank tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanında yer alan kadrolar, başvuru şartları ve diğer detaylar;

AKBANK HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPACAK?

HaberimiziN başında da belirttiğimiz gibi Akbank personel alım ilanlarını kariyer siteleri üzerinden yayımladığı personel alım ilanı ile adaylara duyuruyor. 

Söz konusu ilana göre Akbank kadrosunda eksik bulunan şubelerine 47 farklı pozisyonda personel alımı yapacak.

İlan metninde alım yapılacağı açıklanan boş pozisyonlar,

Nakit Operasyon Yetkilisi, java Yazılım Uzmanı, BT İş Sürekliliği ve Konfigürasyon Yönetimi Uzmanı, İngilizce Bilen Çağrı Merkezi Yetkilisi, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Gişe Yetkilisi, Geleceğin Liderleri, KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Siber Güvenlik Uzmanı, Gişe Yetkilisi-Engelli Kadro, Yatırım Hizmetleri Yöneticisi, Bilgi Risk Uzman, Yetenek Yöneticisi, KVKK Sorumlu Yöneticisi, Çağrı Merkezi Birebir Müşteri Uzmanı, Hazine İş Teknik Analisti

AKBANK PERSONEL ALIM İLANLARINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Akbank tarafından alım yapılacağı açıklanan banka personeli alım ilanlarına başvuruda bulunacak adayların banka tarafından belirtilen başvuru koşullarına haiz olmaları gerekiyor. Akbank tarafından adaylardan talep edilen başvuru koşullarını siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kadrolara ve unvanlara göre belirlenen yaş aralığında bulunmak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak ve tecilli olmak), kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (söz konusu ilanlarda lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuruda bulunabileceği kadrolar yer almaktadır), görevini sürekli yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, banka tarafından düzenlenen daha önceki alımlarda yapılan yazılı veya sözlü sınavlarda başarısız olmamak.

Yukarıda aktardığımız Akbank personel alımı başvuru koşullarının yanı sıra banka adaylardan çalışma sistemi ile ilgili bazı taleplerde bulunuyor. Bu talepler arasında, müşteri ve kalite odaklı, dinamik, güler yüzlü ve etkin iletişim sahibi, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek ve takım çalışmasına yatkın olmak gibi şartlar yer alıyor. 

İLANA BAŞVURU SÜRECİ KADROLARA GÖRE FARKLILIK GÖSTERİYOR

Akbank personel alım ilanına başvuru süreci devam ediyor. İlana son başvuru tarihi ise her bir kadro için farklılık gösteriyor. İlana başvuruda bulunacak adaylar ilanın yayımladığı kariyer sitesine üye olduktan sonra başvurularını elektronik olarak yapabilirler. 

İlana ulaşmak için; https://goo.gl/M9Yrqk (İlana ulaşmak ve ilanda yer alan diğer detaylar görüntülemek isteyen adaylar vermiş olduğumuz linki kopyalayıp internet tarayıcısına yapıştırarak ilana ulaşabilirler. )

Kamupersoneli.net – ANKARA