Banka Personeli Alım İlanları

Akbank Mayıs Ayı Banka Memuru ve İşçi Alım İlanı Yayımladı (Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu, Tecrübe Şartı Yok)

Akbank daha önceden yayımladığı personel alım ilanını güncelledi. Yayımlanan yeni ilana göre banka, kadrosunda personel açığı bulunan banka şubelerine personel alımı yapacak.

Söz konusu ilanda alımların Türkiye geneli farklı şehirlerde bulunan banka birimlerine yapılacağı açıklanırken bu ilanlar arasında farklı pozisyonlarda alımlar yapılacağı açıklandı. 

Akbank tarafından yayımlanan personel alım ilanında bulunan açık kadroları, alım ilanlarına başvuru yapacak adaylardan talep edilen başvuru koşullarını ve başvuru sürecine dair detayları siz okuyucularımıza haberimizde aktarıyoruz. 

AKBANK PERSONEL ALIM İLANINA DAİR DETAYLAR

Akbank personel alım ilanlarını kariyer siteleri üzerinden yayımladığı ilanlar ile adaylara duyuruyor. Banka yayımladığı son ilanında 52 farklı pozisyonda alım yapacağını ilan etti. 

Lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabilecekleri personel alım ilanlarında yer alan kadroları sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

Değişim Yönetimi Yöneticisi, Çağrı Merkezi Personeli, Gişe Yetkilisi, Java Uzmanı, BT Planlama Uzmanı, Siber Güvenlik Uzmanı, Çağrı Merkezi Dış Kaynaklar Takımı, Mevsimlik Asistan, İç Kontrol Uzmanı, Model Geliştirme Yöneticisi, Net Yazılım Mimarı, Nakit Operasyon Yetkilisi, Uygulama Geliştirme Uzmanı, İş Analisti, Ticari Müşteri İlişkiler Yöneticisi

Yayımlanan ilanda ayrıca yukarıda yer alan kadroların dışında da alım ilanları yer alıyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Akbank personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların, Akbank personel alımına ilişkin yayımladığı ilan metinlerinde yer alan şartları sağlamaları gerekiyor. 

Bu koşullar ikiye ayrılıyor. Birincisi, Akbank yayımladığı ilanlara başvuru yapacak tüm adaylardan bazı koşulları sağlamalarını istiyor. Bu koşullar banka tarafından belirleniyor. İkinci koşullar ise alım yapılacak unvanın gerekliliklerine göre belirlenen koşullar ve her ilan için farklılık gösteriyor. 

İlanda yer alan genel ve özel başvuru koşullarını ana hatlarıyla aşağıda aktarıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, görevine devamlı yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak.

Akbank adayların, alım yapılacağı duyurulan unvanlara göre belirlenen eğitim seviyelerinden mezun olmalarını, alım yapılacak şehirde ikamet etmelerini veya edebilecek olmalarını, görevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunlarının bulunmamasını, erkek adaylar için askerlik görevi ile ilişiğinin bulunmamasını, müşteri ve kalite odaklı, dinamik, güler yüzlü ve etkin iletişim sahibi olmalarını, sahibi, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek ve takım çalışmasına yatkın olmalarını talep ediyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Haberimizin içeriğinde de sizlerle paylaştığımız gibi Akbank personel alımlarını kariyer siteleri üzerinden yayımladığı ilanlar ile adaylara duyuruyor. Söz konusu ilana başvuru yapacak adaylar başvurularını bu kariyer sitesi üzerinden yapacaklar. 

Adayların ilan başvuru yapmaları için öncelikle bu kariyer sitesine üye olması gerekiyor. Üyelik işlemlerini tamamlayan adaylara daha sonra aşağıda yer alan bağlantı aracılığıyla ilanları görüntüleyebilir ve başvurularını yapabilirler.

İlana ulaşmak için; https://goo.gl/yCAXk5 (Vermiş olduğumuz linki kopyalayıp internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın)

Kamupersoneli.net – ANKARA