Banka Personeli Alım İlanları

Akbank Tecrübe Şartı Olmadan Banka Personeli Alımı Yapıyor

Akbank daha önceki günlerde yayımladığı personel alım ilanında güncellemeye gitti. 

AKBANK BANKA PERSONELİ ALIMI YAPACAK

Banka tarafından yayımlanan yeni ilanda, Türkiye geneli farklı şehirlerde ve ilçelerde yer alan banka şubelerine personel alımı yapılacağı duyuruldu. 

İlanda yer alan kadro detaylarına göre lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuruda bulunabileceği personel alım ilanları çeşitli pozisyonlarda yapılacak ve çok sayıda personel alımı yapılacak. 

Akbank banka personel alım ilanının da yer alan tüm detaylar sizlere aktarıyoruz. 

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

Akbank yayımladığı banka personeli alım ilanında, kariyerini bankacılık alanında devam etmek isteyen adayların başvuruda bulunabileceği çok sayıda kadroda personel alımı yapacağını duyurdu. 

Öyle ki banka tarafından yayımlanan ilanlarda 45 farklı pozisyonda alım ilanı yayımlandı. 

Akbank tarafından kariyer siteleri üzerinden yayımlanan banka personeli alım ilanında yer alan açık pozisyonların listesini sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

Alım yapılacağı açıklanan kadrolar, Gişe Yetkilisi, Nakit Operasyon Yetkilisi, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Yetenek Yöneticisi, Etkileşim Tasarımcısı, Görsel Tasarımcı, Yatırım Hizmetleri Yöneticisi, Optimizasyon ve Raporlama Yöneticisi, Ticari Kredi Kart Portföy Yönetimi Yöneticisi, Programatik Kampanya Yönetici Yardımcısı, Java Yazılım Geliştirme Uzmanı, Çağrı Merkezi Dış Kaynak Takım Yönetici Yrd., Kredi Riski Yöneticisi / Yönetici Yardımcısı, Ticari Kredi Kartları Pazarlama Yöneticisi, Bilgi Riski Uzmanı, Model Geliştirme Yöneticisi/Yönetici Yardımcısı, Çağrı Merkezi Birebir Müşteri Uzmanı, Uygulama Geliştirme Uzmanı, Kurumsal Veri Ofisi-Veri/Veri Kalitesi Danışmanı

AKBANK BANKA PERSONELİ ALIM İLANINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Akbank tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında yayımlanan detaylara göre, banka personel alımlarında adaylardan bazı şartları taşımalarını talep ediyor. Akbank tarafından yukarıda alım yapılacağı açıklanan boş kadrolara göre belirlenen başvuru koşullarında yer alan tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. 

İlana genel başvuru şartları arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kadrolara ve unvanlara göre belirlenen yaş aralığında bulunmak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak ve tecilli olmak), kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (söz konusu ilanlarda lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuruda bulunabileceği kadrolar yer almaktadır), görevini sürekli yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, banka tarafından düzenlenen daha önceki alımlarda yapılan yazılı veya sözlü sınavlarda başarısız olmamak.

Bu şartların yanında Akbank adaylardan çalışma sistemi ile ilgili bazı taleplerde bulunuyor. Bu talepler arasında, müşteri ve kalite odaklı, dinamik, güler yüzlü ve etkin iletişim sahibi, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek ve takım çalışmasına yatkın olmak gibi şartlar yer alıyor. 

BAŞVURU SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Akbank tarafından kariyer siteleri aracılığıyla adaylara duyurulan banka personeli alım ilanına başvuru süreci devam ediyor.

İlanda yer alan kadrolara başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden elektronik olarak yapacaklardır. 

İlana ulaşmak ve ilanda yer alan diğer detaylar görüntülemek isteyen adaylar vermiş olduğumuz linki kopyalayıp internet tarayıcısına yapıştırarak ilana ulaşabilirler. 

İlana ulaşmak için; https://goo.gl/PYBrf5

Kamupersoneli.net – ANKARA