Banka Personeli Alım İlanları

Akbank Türkiye Geneli Farklı illerde Çok Sayıda Personel Alımı Yapıyor

Akbank çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Türkiye geneli farklı illerde çok sayıda personel alımı yapılacağı ifade edildi. Akbank tarafından yayımlanan ilanda 42 açık pozisyonun bulunduğu ifade edildi. 

Söz konusu personel alım ilanına başvurular devam ediyor. Bu kapsamda hangi pozisyonlarda personel alımı yapılacağı, genel şartların neler olduğu, alımların hangi illerde yapılacağı ve başvuruların nasıl yapılacağı hakkında detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

BAŞVURU DETAYLARI

Akbank personel alım ilanına başvuru yapacak olan adaylar başvurularını aşağıdaki bağlantı adresini tarayıcılarının adres çubuğuna kopyalayarak gerçekleştireceklerdir. Ayrıca adaylar aynı bağlantı adresi ile ilana ilişkin açık pozisyonların detaylarını da görebilmektedirler. 

İlana ilişkin detaylar için bağlantı adresi: https://goo.gl/YfbFlW

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Akbank tarafından yayımlanan ilanda açık pozisyonlarda belirtilmiştir. Bu kapsamda söz konusu personel alımı “Kredi Riski Yöneticisi, Ticari Kredi Pazarlama Yöneticisi, Bilgi risk uzmanı, Model geliştirme yöneticisi, Yetenek yöneticisi, Bilgi güvenliği siber güvenlik analisti, Siber tehdit istihbarat uzmanı, Bilgi Güvenliği veri analisti, BT Veri depolama uzmanı, KVKK Sorumlu yöneticisi, Kurumsal Veri Ofisi, Bilgi Teknolojileri Paydaş Kontrol uzmanı, Bilgi sistemleri kontrol uzmanı, Bilgi teknolojileri dış hizmet kontrol uzmanı, Uygulama geliştirme uzmanı, Kobi bankacılığı pazarlama yöneticisi, Risk yönetimi faiz yönetici yardımcısı, Windows Tabancı işletim sistemleri uzmanı, çağrı merkezi birebir müşteri uzmanı, Net yazılım uzmanı, 

Birebir bankacılık müşteri ilişkileri Yöneticisi, İç kontrol uzmanı, Uygulama geliştirme uzmanı, Yazılım ve hizmet satın alma yöneticisi, Telekomünikasyon, ve eğitim satın alma yöneticisi, Kurumsal iş destek satın alma yönetici yardımcısı, Hazine iş teknik analisti, Ticari müşteri ilişkileri yöneticisi, İç kontrol uzmanı, Java yazılım uzmanı, Java yazılım geliştirme uzmanı, BT iş sürekliliği ve konfigürasyon yönetimi uzmanı, Çağrı merkezi yetkilisi, yarı zamanlı takım asistanı, Gişe yetkilisi, Nakit operasyon yetkilisi, Etkileşim tasarımcısı, Görsel tasarımcı” kadroları için yapılacaktır. Bunun yanı sıra Akbank tarafından yayımlanan ilanda Türkiye geneli hangi illerde alım yapılacağı da ifade edildi. Yukarıda paylaştığımız bağlantı adresinden erişim sağlayabilirsiniz. 

GENEL ŞARTLAR

Akbank tarafından ilana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Buna göre ilana başvuru yapacak olan adayların “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kadrolara ve unvanlara göre belirlenen yaş aralığında bulunmak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Ben çanakkaleliyim yaklaşık 5 ay önce mülakata girdim. Başarılı oldum ve arandım ve havuzda olduğum söylendi biz size döneceğiz dediler.daha bekliyorum umutlarım tükenmek üzere.