Banka Personeli Alım İlanları

Akbank Türkiye Geneli Personel Alım İlanı

Akbank, 2017 yılının son aylarında da personel alımlarına hız kesmeden devam ediyor. Banka, Türkiye genelinde bulunan şubelerinde görevlendirilmek üzere tecrübeli/tecrübesiz çok sayıda personel alımları yapıyor.

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

Akbank, personel alım ilanına başvuracak adayların, bankanın talep ettiği bazı şartlara haiz olmaları gerekiyor. Adayların; T.C. vatandaşı olmaları, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları, takım çalışmasına yatkın olmaları, iyi derecede MS Office programlarını kullanabilmeleri gerekiyor. Ayrıca, erkek adayların askerlikle ilişkisi olmaması ve yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek olunması da aranan şartlar arasında yer alıyor.

BANKANIN ALIM YAPACAĞI İLLER

Alınacak personeller bankanın, İstanbul, Kocaeli, Adana, Ankara, Adıyaman başta olmak üzere Türkiye genelinde bulunan şubelerinde görevlendirilecek.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Akbank’ın personel aıçığı olan ve alım yapacağı pozisyonlar; Risk Yönetimi-Faiz&Likidite Yönetici Yardımcısı, Strateji Yönetici Yardımcısı, Strateji Yöneticisi, KOBİ Uzman Hattı Yönetici Yardımcısı, Gişe Yetkilisi, Kurumsal İş Destek Satınalma Yön Yrd, Telekomünikasyon ve Eğitim Satınalma Yöneticisi, İç Kontrol Uzmanı (Veri Analizi ve Raporlama), Ticari Kredi Kart Portföy Yönetimi Yönetici Yard., Gişe Yetkilisi, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Müfettiş Yardımcısı, Yarı Zamanlı Takım Asistanı, Nakit Operasyon Yetkilisi, Uygulama Güvenliği / Güvenlik Mimarı, Uygulama Güvenliği Uzmanı,  Birebir Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi

BAŞVURULARIN YAPILMASI

Akbank tarafından yayımlanan ilanda talep edilen şartlara durumu uyan adaylar, aşağıda yer alan linki tarayıcıların adres satırına kopyalayarak ilana başvuru yapabilecekler.

https://goo.gl/YfbFlW

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. 870 olan şube sayısını 650 ye düşüreceğini söyleyen bir banka nasıl oluyor da personel alımı gerçekleştiriyor. akbanktan çıktığımdan beri akıl sır erdiremiyorum şu bankaya. patır patır şube kapatıyor çalışanları çıkartıyor sonra personel alımı yapıyor. 3binlik maaşler gidip 1,500 lükler mi geliyor. kâr mı şimdi bu akbank :)