Banka Personeli Alım İlanları

Aktif Bank 4 Farklı İlde Personel Alımları Yapıyor

Aktif Bank, yayımladığı ilan ile 4 farklı ilde bulunan şubelerinin personel açığı olan farklı pozisyonlarında görevlendirilmek üzere personel alımları yapacağını duyurdu.

Yayımlanan ilana göre personel alımları; Uyum Stajyeri, Bölge Satış Yöneticisi, HR Generalist, Kampanya Yönetimi Müdür Yardımcısı, Test Uzmanı, Yatırım Ürünleri Uygulama Geliştirme Müdür Yard., Kredi Riski Yönetimi Müdür Yardımcısı, Pavo Saha Satış Uzman Yardımcısı, UPT Saha Satış Uzmanı ve Kredi Ürünleri Uygulama Geliştirme Müdür Yard. pozisyonlarında yapılacak.

Alınacak personeller; bankanın Ankara, İstanbul, Antalya ve Bursa’da bulunan şubelerinde sürekli/tam zamanlı olarak görevlendirilecek.

ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olan adayların başvuruları kabul edilecek. Adayların, MS Office programlarına hakim olmaları, enejisi yüksek ve kendilerine güveniyor olmaları, diksiyonu düzgün ve iletişim becerileri gelişmiş olması gerekiyor. Ayrıca takım çalışmasına yatkın olmak da adaylarda aranılan şartlar arasında yer alıyor.

BAŞVURULARA İLİŞKİN DETAYLAR

Aktif Bank personel alım ilanına başvurular, online olarak yapılacak. Başvurular, pozisyonlara göre farklı tarihlerde sona erecek. Durumunuza uygun olan pozisyona başvuru yapmak ve başvuru sürecini görüntülemek için https://goo.gl/1y2vsY linkini tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA