Banka Personeli Alım İlanları

Albaraka Türk Katılım Bankası Farklı Kadrolarda Banka Personeli Alımı Yapıyor

Albaraka Türk Katılım Bankası yayımladığı personel alım ilanı ile kadrosunda eksik bulunan şubelere banka personeli alımı yapacağını duyurdu. Banka tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan kadrolar, adaylarda aranan genel başvuru şartları ve ilana başvuru sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin detayları siz okuyucularımıza haberimizde aktarıyoruz. İşte detaylar, 

ALBARAKA TÜR KATILIM BANKASI PERSONEL ALIM İLANI

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından kariyer siteleri üzerinden yayımlanan personel alım ilanına farklı eğitim seviyelerinden mezun olmuş adayların başvuruda bulunabileceği çeşitli kadrolar yer aldı. İlana göre banka 17 farklı pozisyonda yapacağı personel alımlarını İstanbul ve Ankara’da bulunan şubelerinde görevlendireceğini belirtti. Ancak bankanın bazı pozisyonlar için Türkiye geneli tüm şubelerine alım yapılacağı aktarıldı. 

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından kariyer siteleri üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında, Sanat Yönetmeni, Yayıncı/Editör, Proje Finansmanı Uzmanı, Sistem Operatör Yrd. Özel Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Yazılım Uzmanı, Güvenlik Görevlisi (Tüm Türkiye), Genel Başvuru (Tüm Türkiye) İş Analisti, Genç Albaraka Akademisi, Avukat(Tecrübeli), Teknik Destek Personeli, Uygulama Yönetimi Uzmanı, Yazılım Destek Uzmanı/Uzman Yardımcısı, Müşteri Deneyimi Uzmanı kadroları yer aldı.

ALBARA TÜRK KATILIM BANKASI PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

Söz konusu banka personel alım ilanlarında yer alan açık pozisyonlara başvuruda bulunacak adayların belirlenen başvuru şartlarını taşımaları gerektiğini bildirdi. Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanlarında yer alan başvuru şartları şöyle,

T.C vatandaşı olmak, kadrolara göre bildirilmiş eğitim seviyelerinden mezun olmak, görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmaması, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olması, yapmış sayılması veya tecilli durumda bulunması, bankanın her bir kadro için ayrı ayrı belirlediği yaş aralığında olması.

Bu şartların yanı sıra, Albaraka Türk Katılım Bankası yayımladığı ilanında adaylarda çalışma sistemleri ile alakalı bazı şartların da bulunması gerektiğini açıkladı. Bu şartlar arasında, İletişim kabiliyeti gelişmiş, Analitik düşünebilen, Tercihen Katılım Bankacılığında deneyimli veya Katılım Bankacılığı alanında çalışmaya istekli, İnsan ilişkileri kuvvetli, özgüveni yüksek, vizyon sahibi, Ekip çalışmasına inanan, gelişime açık, takım çalışmasına yatkın ve yoğun ve vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilecek.

ALBARA TÜRK KATILIM BANKASI PERSONEL ALIMINA BAŞVURU SÜRECİ

Yukarıda alım yapılacak pozisyonlara ve adayların sahip olmaları gereken başvuru koşullarına ilişkin bilgi verdiğimiz banka personeli alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar, başvurularını ilanın yayımladığı kariyer sitesine üye olmak kaydıyla o site üzerinden yapabilirler. 

İlanda yer alan diğer detayları görüntülemek ve ilana başvuru da bulunmak için vermiş olduğumuz linki kullanabilirsiniz; https://goo.gl/nzMbNd

Kamupersoneli.net – ANKARA