Banka Personeli Alım İlanları

Albaraka Türk Katılım Bankası Müşteri İlişkileri Yöneticisi Alıyor

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından yayımlanan ilan le Müşteri İlişkileri Yöneticisi pozisyonunda personel alımları yapılacağı duyuruldu. İlana göre;

Alınacak personeller; bankanın İstanbul Avrupa ve İstanbul Asya’da bulunan şubelerinde görevlendirilecek. Sürekli/tam zamanlı görevlendirilecek personellerde tecrübe şartı aranmıyor. İlana hem tecrübeli hem de tecrübesiz adaylar başvuru yapabilecek.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

İlana başvuru yapacak adayların; üniversitelerin dört yıllık bölümlerinden mezun, tercihen yüksek lisans veya doktora yapmış olması, finans sektöründe benzer bir pozisyonda en az 6 yıl ve üzeri tecrübeli olması, özel Bankacılık ürünleri hakkında bilgi ve deneyimi olması ve tercihen Katılım Bankacılığında deneyimli veya Katılım Bankacılığı alanında çalışmaya istekli olması gerekiyor.

Ayrıca; iyi seviyede İngilizce bilgisine sahip olmak, insan ilişkileri kuvvetli, özgüveni yüksek, vizyon sahibi, Ekip çalışmasına inanan, gelişime açık olmak, SPK Seviye 1 tercihen SPK Seviye 3 belgelerine sahip olmak ve askerlik görevini tamamlamış (erkek adaylar için) olmak da aranılan şartlar arasında yer alıyor.

PERSONELİN GÖREV ALANI

Alınacak porsoneller; müşterilerin beklentisi doğrultusunda tasarlanan Katılım Bankacılığına uygun ürün ve hizmetlerle zenginleştirilmiş ve kişiselleştirilmiş bankacılık hizmetleri sunulabilmesi için Şubelerimizi yönetmek, müşterilerin yatırım stratejilerini, değişen verilere göre sürekli takip eden ve Şubelerimizi bu bilgiler ışığında yönlendirmek, şubede bulunan özel bankacılık portföy yöneticilerine koçluk yapmak ile görevli olacak.

Adayların görevleri arasında; şubelerin hedef performanslarını gerçekleştirmesine yardımcı satış faaliyetlerinde bulunmak, müşteri portföy yönetimi hakkında şubelerimize destek olmak ve yeni müşterileri bankaya kazandırmak için şubelerimizi yönlendirmek ve destek olmak da yer alıyor.

BAŞVURU SÜRECİ, YERİ ve ŞEKLİ

Albaraka Türk Katılım Bankası personel alım ilanına başvurular; 21 Aralık – 24 Aralık 2017 tarihleri arasında yapılacak. Detayları görüntülemek ve başvuru yapmak için https://goo.gl/d6fKJh linkini tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA