Banka Personeli Alım İlanları

Albaraka Türk Katılım Bankası Yazılımcı Personel Alımları Yapıyor

Albaraka Türk Katılım Bankası, yayımladığı ilan ile bankanın İstanbul’da bulunan şubesinde görevlendirilmek üzere Yazılımcı personel alımı yapacağını duyurdu.

Sektörünün ilk ve öncü kurumu olan Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.’de görevlendirmek üzere;

ADAYLARDA ARANAN GENEL NİTELİKLER

Üniversitelerin Bilgisayar, Elektrik-Elektronik veya Matematik Mühendisliğiveya ilgili bölümlerinden mezun olmak, katılım bankacılığı alanında çalışmaya istekli olmak, .NET(ASP.NET, C#) platformunda uygulama geliştirme konusunda 1-3 yıllık deneyime sahip olmak, SQL Server veri tabanı ve T-SQL konularında bilgi sahibi olmak, tercihen kurumsal web tabanlı uygulamalarda tecrübeli olmak, dokümantasyon yeteneğine sahip, yaptığı işi yazılı hale getirmeyi seviyor olmak, analitik düşünebilen, sonuç odaklı ve yeniliklere açık olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, iyi derecede İngilizce biliyor olmak, askerlik görevi ile ilişiği olmayan veya 3 yıl tecilli (Erkek adaylar için) olmak.

BAŞVURULARIN ALINMA SÜRECİ

Albaraka Türk Katılım Bankası personel alım ilanı başvuruları, 3 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek. İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz:

https://goo.gl/FKabdE

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA