Banka Personeli Alım İlanları

Anadolubank Kasım Ayı Personel Alım İlanı

1997 yılında Özelleştirme İdaresi’nden satın alınarak faaliyetlerine başlayan Anadolubank, kısa süre içerisinde yapılanmasını tamamlamış ve ülkemiz bankacılık sektörünün saygın isimleri arasındaki yerini almıştır.

Banka, zaman zaman farklı illerde bulunan şubelerinde görevlendirilmek üzere personel alımları yapıyor. Banka, Kasım ayında da personel alımlarına devam ediyor.

Yayımlanan yeni ilana göre;  Portföy Yöneticisi/Yönetmeni, Perakende Bankacılık Yönetmeni, Yatırım Uzmanı, Sistem Analisti ve Yazılım Geliştirme Uzmanı pozisyonlarında görevlendirilmek üzere alım yapılacak.

Personeller, bankanın Adana, Ankara, İstanbul(Avr.), Kocaeli, Manisa’da bulunan şubelerinde görevlendirilecek.

İlana başvuru yapacak personellerin tercihen üniversite mezunu olmaları isteniyor. Bunun yanı sıra; dinamik çalışma ortamında ve takım çalışmasına yatkın olmaları, aktif araç kullanabilmeleri, MS Office programlarına hakim olmaları gerekiyor. Erkek adayların, askerliğini yapmış, muaf ya da en az 2 yıl tecilli olmaları gerekiyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Talep edilen şartlara durumu uyan ve başvuru yapmak isteyen adaylar, https://goo.gl/hcgcWf linkini tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak başvurularını tamamlayabilirler. Son başvuru tarihi, alım yapılacak il ve pozisyonlara göre değişmektedir.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA