Banka Personeli Alım İlanları

Bankalar Binlerce Banka Personeli Alımı Yapıyor! (Tecrübeli ve Tecrübesiz)

Türkiye genelinde hizmet veren bankalar tarafından yayımlanan ilanlarla beraber binlerce banka personeli alımı yapılacağı duyuruldu.

Yayımlanan ilanlar içerisinde ise adaylardan talep edilen genel başvuru şartları ve özel başvuru şartlarına yer veriliyor.

Kamupersoneli.net olarak yayımlanan banka personeli alım ilanlarını sizler için derledik. Peki başvuru şartları neler? İşte detaylar.

HANGİ BANKALARA ALIM YAPILIYOR?

İlan yayımlayarak banka personeli alımı yapacağını duyuran bankalar ise ;

Yapı Kredi Bankası, Akbank, Creditwest Bank, Türk Ekonomi Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası ve ING Bank olarak açıklandı.

HANGİ ŞARTLAR TALEP EDİLİYOR?

Türkiye genelinde hizmetlerine devam eden bankalar yayımladıkları ilanlarla beraber adaylardan talep ettikleri genel başvuru şartları arasında ise;

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, İlan metninde açıklanan kadrolara göre; belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, tecrübeli ve tecrübesiz, ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuiyetine önem vermek” şartlarını istiyor.

BAŞVURU DETAYLARI

Yapı Kredi Bankası banka personeli alım ilanı için: https://bit.ly/2l6hhZt (Web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak ilanın detaylarına erişim sağlayabilirsiniz)

Akbank banka personeli alım ilanı için: https://bit.ly/2HKr8Nl (Web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak ilanın detaylarına erişim sağlayabilirsiniz)

Creditwest Bank banka personeli alım ilanı için: https://bit.ly/2MkcCzj (Web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak ilanın detaylarına erişim sağlayabilirsiniz)

TEB banka personeli alım ilanı için: https://bit.ly/2l6iAr5 (Web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak ilanın detaylarına erişim sağlayabilirsiniz) 

Kuveyt Türk Katılım Bankası banka personeli alım ilanı için: https://bit.ly/2JOAzjL (Web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak ilanın detaylarına erişim sağlayabilirsiniz)

ING Bank banka personeli alım ilanı için: https://bit.ly/2t59crp (Web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak ilanın detaylarına erişim sağlayabilirsiniz)

Kamupersoneli.net I ANKARA