Banka Personeli Alım İlanları

Bankalara Gişe İşlem Yetkilisi, Asistan ve Banka Memuru Alımı Yapılıyor (Tecrübeli/Tecrübesiz)

Kasım ayının girmesinin ardından Türkiye geneli faaliyet gösteren çok sayıda banka personel alım ilanlarında güncellemeye gittiler. 

En az lise mezunu olmak kaydıyla farklı eğitim seviyelerinden mezunu adayların başvuruda bulunabileceği çok sayıda pozisyon için yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan açık kadrolar, adaylardan talep edilen başvuru koşulları ve ilanlara başvuruların nasıl yapılacağı ile ilgili ayrıntıları sizlerle paylaşıyoruz. 

ALIM YAPACAĞINI İLAN EDEN BANKALAR

Banka personel alım ilanları, bankaların kendilerine ait kurumsal internet siteleri üzerinden ya da kariyer siteleri üzerinden yayımlanan ilanlar ile adaylara duyuruyorlar. 

Bu çerçevede kadrolarında personel açığı bulunan şubelerinde görevlendirmek üzere personel alım ilanı yayımlayan bankalar; Garanti Bankası, Akbank, QNB Finansbank, Denizbank, Vakıfbank, Alternatifbak, İNG Bank, Yapı Kredi Bankası, Burgan Bank, Türk Ekonomi Bankası, Turkish Bank ve Şekerbank.

BAŞVURU KOŞULLARI

Yukarıda yer alan bankalar tarafından yayımlanan ilanlara başvuruda bulunmak isteyen adayların sağlamaları gereken başvuru koşulları bulunuyor. Bu koşullar her banka için farklılık göstermekle birlikte aynı banka tarafından yayımlanan farklı kadrolar için bile değişiyor. 

Bu kapsamda siz okuyucularımıza genel koşulları aşağıda aktarıyoruz. Ancak adayların ilan metinlerinde yer alan özel koşullara dikkat etmeleri gerekiyor. İşte genel başvuru koşulları,

Banka Personel Alımlarında Aranan Koşullar

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İlan metninde açık kadrolar için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, bankaların her bir kadro için ayrı ayrı belirlediği tüm özel şartları sağlamak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek.

İLANLARA BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Haberimizin içeriğinde siz okuyucularımıza banka personel alım ilanlarının; bankaların kendilerine ait kurumsal internet siteleri üzerinden ya da kariyer siteleri üzerinden yayımlandığını bildirmiştik. Bu kapsamda adaylar ilanın yayımlandığı site üzerinden başvurularını yapacaklar. Yayımlanan ilanlara ulaşmak için aşağıda yer alan bağlantıları kullanabilirsiniz.

Akbank Banka Memuru alım ilanı için TIKLAYINIZ

Yapı Kredi Bankası alım ilanı için TIKLAYINIZ

QNB Finansbank Banka Memuru alım ilanı için TIKLAYINIZ

İNG Bank Banka Memuru alım ilanı için TIKLAYINIZ

Şekerbank Banka Memuru alım ilanı için TIKLAYINIZ

Alternatifbank Banka Memuru alım ilanı için TIKLAYINIZ

Turkish Bank Banka Memuru alım ilanı için TIKLAYINIZ

Denizbank, Garanti Bankası, TEB ve HSBC Bank Banka Memuru ilanları için TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net – ANKARA