Banka Personeli Alım İlanları

Bankalara Lise Önlisans ve Lisans Mezunu Personel Alımı Yapılıyor!

Türkiye geneli 81 şehirde hizmet veren bankalar yayımladıkları ilanlar ile işçi ve personel alımı yapmaya devam ediyorlar. Bankalar tarafından yayımlanan personel alım ilanlarını siz ziyaretçilerimiz için derledik. 

Söz konusu ilanlarda yer alan açık pozisyonlar, adaylarda aranan personel alım şartları, başvuru sürecinde yapılması gerekenler ve diğer ayrıntıları aşağıda aktarıyoruz. 

ARALIK AYINDA PERSONEL ALIM İLANLARINI GÜNCELLEYEN BANKALAR

Aralık ayının girmesinin ardından yayımladıkları personel alım ilanlarını güncelleyen bankaları ve bu bankalar tarafından yayımlanan ilanların detayları şu şekilde, 5 farklı banka Aralık ayının girmesiyle çeşitli tarihlerde personel alım ilanlarında güncelleme yaptılar. 

İlanlarında güncelleme yapan ve personel alımlarını hızlandıran bankalar arasında, Denizbank, QNB Finansbank, Vakıf Katılım Bankası, ING Bank ve Akbank yer alıyor.

İLANLARDA YER ALAN AÇIK POZİSYONLAR

Yukarıda belirtilen bankalar tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında lise, önlisans ve lisans mezunu yüzlerce alım ilanı yer almakta. Türkiye geneli birçok şehirde bulunan banka şubelerine yapılacak alımların bazıları şu kadrolara olacak. 

Kadrolar;

Çağrı Merkezi Yetkilisi, Gişe Yetkilisi, Telefon Bankacılığı Müşteri Danışmanı, Yabancı Dil Bilen Telefon Bankacılığı Müşteri Danışmanı, Müşteri Danışmanı, Perakende Krediler Merkezi İzleme Görevlisi, Müşteri Geri Kazanım Ve Tutma Görevlisi, Tele Satış Görevlisi, Üye işyeri Pazarlama Yetkilisi

BANKA PERSONELİ ALIMLARINDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

Bankacılık alanında kariyerlerini devam ettirmek isteyen adayların bazı şartları taşımaları gerekiyor. Banka personeli alımlarında adaylarda aranan şartları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz.

Eğitim Şartı;

Bankacılık alanında çalışmak isteyen adaylar pozisyonlara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmaları gerekiyor. Bankalar tarafından yayımlanan ilanlar arasında lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvurularını yapabilecekleri kadrolar yer alıyor. Banka personeli alımlarında aranan önemli şartlarda biri, insan ilişkilerinde başarılı olma ve müşteri memnuniyeti sağlama şartı yer alıyor. 

Diğer Şartlar;

Bu şartların yanı sıra, Office programlarına hakim olmak, yoğun çalışma temposuna ayak uydurmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış, muaf ya da en az 2 yıl tecilli olma, zaman yönetimi ve iletişim becerileri kuvvetli, ekip çalışmasına ve işbirliğine yatkın, analitik düşünme, problem çözme, müzakere, sorgulama ve araştırma yeteneğine sahip, olmak maddeleri yer alıyor.

BAŞVURU SÜRECİ

Yukarıda kadro detayları ve başvurularda adaylarda aranan genel şartların detaylarını verdiğimiz personel alım ilanlarına başvuru süreci devam ediyor. Söz konusu ilanlara son başvuru tarihi ise kesin olmamakla birlikte çoğu kadro için Aralık ayı sonu olarak belirlenmiş durumda. 

Bankalar tarafından alım yapılan bu ilanlara başvuru yapmak isteyen adaylar, aşağıdan ilanlarla ilgili detaylara ulaşabilir ve başvuru sürecine dair detaylı bilgi edinebilirler. 

Bir Yorum