Banka Personeli Alım İlanları

Denizbank Banka Personeli Alım İlanı 2018

Denizbank tarafından çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile değil kendi sitesi üzerinden bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda farklı illerde farklı kadrolarda banka personeli alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu alım ilanının detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

BAŞVURU DETAYLARI

Denizbank tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını aşağıdaki bağlantı adresini kullanarak yapacaklardır. Adaylar başvuru adresi ile hem başvuru yapabilir hem de ilanın detaylarına ulaşabilirler. Adayların başvuru adresini tarayıcılarının adres satırına kopyalamaları gerekmektedir. 

İlana ulaşmak için; https://goo.gl/q6vMrZ

KADRO DAĞILIMI

Denizbank tarafından yayımlanan ilanda alımların hangi pozisyonlarda yapılacağı da belirtildi. Buna göre alım yapılacak bazı pozisyonlar şöyle:

“Telefonda Satış Temsilcisi, KOBİ Bankacılığı Portföy Yöneticisi, Karadeniz Bölge Tahsilat Avukatı, İletişim Merkezi Post Destek Müşteri Temsilcisi ve Bireysel Danışman”

GENEL ŞARTLAR

Tüm bunların yanı sıra söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylarda Denizbank tarafından bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Buna göre adaylarda şu şartlar aranmaktadır:

“kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olunması, adayların yine kadrolara göre belirlenen yaş şartını sağlaması, sözlü ve yazılı iletişim becerisi güçlü olması, satış ve ikna kabiliyeti yüksek olması, dinamik çalışma ortamına uyum sağlayabilmesi, Takım çalışmasına yatkın olması, erkek adayların askerlik ile ilişiği bulunmaması, şehirler arası seyahat engeli olmaması”

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA