Banka Personeli Alım İlanları

Denizbank Banka Personeli Alımı Yapacağını İlan Etti

Denizbank kariyer siteleri üzerinden bir ilan yayımlayarak çok sayıda pozisyonda banka personeli alımı yapacağını duyurdu. 

Banka tarafından yayımlanan ilan metninde yer alan açık pozisyonlar, adaylardan talep edilen başvuru koşulları ve ilana dair diğer bilinmesi gereken tüm ayrıntıları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz.

DENİZBANK PERSONEL ALIM İLANINA DAİR DETAYLAR

Denizbank ilgili birim ve şubelerinde görevlendirmek üzere çok sayıda pozisyonda banka personeli alımı yapacak. Farklı şehirlerde bulunan banka birimlerine yapılacak alımlara dair kadro detayları şu şekilde,

Denizbank tarafından yayımlanan ilan metnine göre, banka 22 farklı pozisyonda personel alımı yapacağını açıkladı. Bu pozisyonlar arasında, Güvenlik Görevlisi, Satış Uzmanı, Operasyon Destek Görevlisi, Mobil Satış Temsilcisi, Telefonla Satış Temsilcisi, Müşteri Deneyimi Uzmanı, Üst Düzey Yönetici Asistanı bulunuyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Denizbank yayımladığı personel alım ilanına başvuru yapacak adayların aşağıda yer alan başvuru koşullarını sağlamaları gerektiğini duyurdu. Başvuru koşullarını sağlamayan adayların başvuru şartlarını sağlasalar bile başvurularının kabul olmayacağını bildirdi.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, En az lise mezunu olmak (İlanda yer alan kadrolara göre farklılık göstermektedir.), Tercihen alanında tecrübeli, sözlü ve yazılı iletişim yeteneği gelişmiş, analitik düşünme yeteneğine sahip, takım çalışmasına yatkın, MS Ofis uygulamalarına hakim, Problem çözme yeteneğine sahip, Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya minimum 2 tecilli olmak. 

BAŞVURU SÜRECİ

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı site üzerinden yapabilecekler. İlanda yer alan kadro detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için haberimizin altında yer alan bağlantıları kullanabilirsiniz. 

İlana ulaşmak için; https://goo.gl/tmbxyL (Bağlantıyı kopyalayın ve internet tarayıcınıza yapıştırın)

Kamupersoneli.net – ANKARA